Fördjupning i Tala med djuren

" Fördjupning i Tala med djuren ger dig en fantastisk möjlighet att fördjupa dina kunskaper om djuren och deras magiska värld. Tillåt dig själv att färdas in i helhetstänkande och utvecklas på en djupare nivå inom dig själv. Få kontakt med stillheten och vänd åter in i ditt hjärta ".

Under fortsättningskursen lär du dig vidareutveckla metoder för att komma tillrätta med diverse olika problembeteenden. Du lär dig healingtekniker för att läka obalanser i djurets kropp som fysisk och emotionell smärta, sjukdom. Praktiska övningar, meditationer och healing kommer tillämpas för att rena din kommunikationskanal, frigöra låsningar och blockerad energi.

Du vägleds djupare in i djuret, lär dig "se", känna och förstå olika energier, tolka och läka det som djuret är redo att läka. Du lär dig kontakta djurets egna guider, ta emot och tolka budskapen, för att få mer utförlig information i de fall där det behövs. Kursen erbjuder dig kontakt och kommunikation med dina egna kraftdjur, helande själsresor och oändligt mycket mer. Praktiska övningar varvas med teori.

Fördjupningskurs i Tala med djuren hålls under tre fullspäckade dagar med positiv energi och helande energi. Kursen kräver oftast viss förkunskap och du behöver ha någon form av grundkunskap när det gäller djurkommunikation. Naturligtvis kan du ha gått kurs eller utbildning hos annan utbildare. Även om du inte har praktiserat regelbundet, kan du ha god användning av kursen som kan inspirera dig att återigen komma igång med kommunikationen eller fördjupa kommunikationen som du redan har. Du är viktig för vår värld och för djuren som tacksamt tar emot din hjälp som förmedlare av deras visdom till människan. Certifieringskurser erbjuds emellanåt.

Det går omöjligt att i ord beskriva en upplevelse för någon annan och få denne att känna detsamma som man tidigare själv har gjort. Du kan däremot läsa mer om andra människors upplevelser och tankar för att själv skapa dig en egen första bild om kursen. Klicka här för att läsa om andra människors upplevelser och tankar om kursen


Aktuella kursdatum

Fördjupningkurs Tala med djuren: Ingen planerad kurs 2017

KLICKA HÄR för att komma till vår NYA hemsida där du kan se datum för AKTUELLA KURSER och BOKA KURS genom att fylla i formuläret på sidan.


Tillbaka till Kurser, Klicka här


Fördjupning i Tala med djuren

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren