Andlig och Änglahealing

Andlig och Änglahealing är en mycket djupgående healingbehandling där jag låter höga ängla- och ljusguider, andliga läkare/specialister och mästare arbeta genom mig för att hela dig på din tillvaros alla nivåer. Sanningen är att du redan är hel, men upplevelsen kan vara en annan. Det  är en mycket kraftfull behandling som aktiverar cellminnen, helar det förflutna, renar och balanserar dina inre och yttre kroppar. Andlig akupressur, kirurgi och samtalsterapi tillämpas efter varje enskild individs behov, liksom användning av kristaller och hög frekventa eteriska oljor. Ljusänglarnas närvaro fyller dig med kärlek, lugn och trygghet så transformation kan ske på bästa möjliga sätt. Upplev denna fantastiska stunds avkoppling, som öppnar upp för emotionellt, psykiskt och fysiskt helande. Efter avslutad behandling ges en kortare andlig vägledning som syftar till att vägleda dig framåt i livet och hjälpa dig få kontakt med din egen inre källa och högre potential. Välkomna dig själv att leva i vibrationsharmoni med välbefinnandets flöde och förena dig helt med ditt sanna Jag.

Om du bor på längre avstånd kan du boka en healing på distans. Denna form av behandling är väldigt djupgående och kraftfull. Det är av stor vikt att du under denna stund får vara helt ostörd och kan ligga ner under hela healingsessionen.
Efter din bokning av behandling kommer jag att kontakta dig för att boka en passande tid och du kommer få mer information om hur själva behandlingen går till.

BOKA ANDLIG-OCH ÄNGLAHEALING:

KLICKA HÄR för att komma till vår nya hemsida där du kan BOKA ANDLIG HEALING genom att fylla i formuläret på sidan.


Läs om andra människors upplevelser av behandlingar och sessioner KLICKA HÄR

Om du önskar läsa mer om "Andlig healing" vänligen klicka här.Tillbaka till Behandlingar, Klicka här

  Andlig och Änglahealing


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren