Upplev en fantastisk "Änglasession" änglaterapi

Änglasession änglaterapi är en underbar upplevelse som öppnar upp för inre transformation och andligt växande. Under sessionen kanaliserar jag budskap och visdom från högre ljus- och ängladimensioner. Jag låter änglarna kommunicera, hjälpa och vägleda dig genom mig. Änglarna som lever i fullkomlig harmoni med den gudomliga källan, hjälper alla som är redo att vakna upp till insikten om sitt sanna ursprung att förena sig med kärleken som genomsyrar allt. Under sessionen får du ta emot en kraftfull änglahealing som hjälper till att frigöra eventuella låsningar och blockeringar i ditt energisystem. Healingen aktiverar din egen läkningsprocess i kroppen, stärker och balanserar dig emotionellt, psykiskt och fysiskt. Upplevelsen av den gudomliga närvaron öppnar upp för helande på alla plan, hjälper dig att uppleva din egen själskärlek och leva i mer ljus.

Änglarna ger den hjälp som är den högsta bästa för varje enskild individ. Ibland kan du guidas tillbaka till en tidigare livsupplevelse, trauma från barndom eller tidigare liv, i syfte att förstå och läka grundorsaken till ett beteendemönster, rädsla eller problem som du kan tänkas ha. Du får tillgång till minnen som finns lagrade i ditt undermedvetna och kan genom att återuppleva vissa blockerade minnen öppna upp för en djupgående läkning av både fysiska, psykiska och känslomässiga besvär som du upplever idag. Änglarna hjälper dig att åter minnas vem du är, denna vackra rena kärlek du är, en strålande varelse med mänskliga upplevelser. Öppna ditt hjärta och ta emot deras kärleksfulla hjälp under denna stund.

Efter din bokning av änglasession kommer jag kontakta dig för att boka en passande tid och du får mer information om hur sessionen går till.

BOKA ÄNGLASESSION:

KLICKA HÄR för att komma till vår nya hemsida där du kan BOKA EN ÄNGLASESSION genom att fylla i formuläret på sidan.


Läs om andra människors upplevelser av behandlingar och sessioner KLICKA HÄR

Tillbaka till Behandlingar, Klicka här

Till Änglasession ängaterapi

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren