Änglahealing healingkurs för dig som vill arbeta med högre frekvenser av ljuset

anglahealing

Välkommen till Änglahealing healingkurs för dig som vill arbeta med änglar och de högre frekvenserna av ljuset. Kursen som är fylld med fantastiska strålenergier, höga änglaväsen och mästare hjälper dig att expandera in i högre medvetande, där du får tillgång till kunskapen om de högre världarna av ljus. Du lär dig vara ett verktyg för den starka universiella livsenergin, kanalisera olika änglaenergier, ärkeänglar och ljusmästare som höjer din egen ljusvibration. I gudomlig närvaro får du uppleva dessa vackra änglaenergier och deras helande ljusfrekvenser som balanserar, harmoniserar och stärker upp hela energisystemet, alla inre och yttre kroppar. Kursen hjälper dig förenas med din egen strålande själ, som möjliggör all kontakt och samarbete med änglavärlden och de högre dimensionerna.

Änglaljushealing är en mycket kraftfull healingform som hjälper till att frigöra låsningar och blockeringar, för att återställa den ursprungliga balansen i hela energisystemet. I en vacker kärleksfull miljö lindas du in i vackra bomullsvingar av ljus som lyfter dig högre. Du öppnar upp för att se, känna och höra den subtila världen, dina egna personliga skyddsänglar, healingänglar och ljusmästare.

Kursen är för dig som önskar arbeta proffessionellt med änglaljushealing för att hjälpa andra, men även för dig som vill tillämpa den för självbehandling, ett fint komplement till andra healingformer. Vi hälsar dig varmt välkommen till denna transformerande healingkurs och ser fram emot att möta dig!
 

Aktuella kursdatum och Bokning av kurs

KLICKA HÄR för att komma till vår NYA hemsida där du kan se datum och BOKA KURS genom att fylla i formuläret på sidan.

Du får även här mer praktisk information om kursplatsen, boende och vägbeskrivning

Till Änglahealing healing kursen

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren