Änglakontakt skyddsänglar änglar som fantastiska hjälpare och vägvisare genom livet

Änglakontakt skyddsänglar änglar som fantastiska hjälpare i det vardagliga livet. Änglarna handlar i Guds namn, de är Guds budbärare och länken mellan människan och den gudomliga världen. Vi är alla omslutna av änglar som kan hjälpa oss på så många olika fantastiska sätt.

anglakontakt

Änglarna fyller varje människa som ber dem om hjälp med lugn, trygghet och villkorslös kärlek. Genom åren har jag har haft många fantastiska möten med olika änglaväsen och är oändligt tacksam över att de finns i mitt liv. Jag har haft den fantastiska förmånen att åter fått knyta an till mitt eget ursprung och åter fått tagit del av inre kunskap och visdom om de högre världarna av ljus och dessa vackra änglaenergier. Jag har fått fantastiska verktyg och tekniker till mig, som jag idag använder i mitt eget arbete med andra människor och djur. Änglakontakt - vägen att möta dig själv.

Änglakontakt hjälper oss att öppna upp för den djupare visdom som änglarna har att erbjuda oss, som redan finns inom oss alla, som vi alla är. Änglarna visar vägen på så många olika sätt och deras vägledning kan komma i många olika former. Det är viktigt att vara lyhörd för sin egen intuition, eftersom den också är en ren gudomlig vägledning från högre plan. Vägen mot tillfrisknande, frid och inre stillhet går inte alltid samma väg som vi kanske önskar oss. Ibland tvingas vi ta en omväg, i syfte att se och möta något som vi tidigare har missat eller inte velat se eller vågat möta. Änglarna lär oss öppna våra hjärtan, omfamna oss själva med ödmjukhet och villkorslös kärlek. När vi är fokuserade och centrerade i oss själva, är vi också i kontakt med vår egen gudomlighet, med Gud, Alltet, Källan, Kärleken. Ja, det finns många ord som beskriver samma sak, samma ursprung. Vi är alla en del av den oändliga källan som finns tillgänglig för oss på så många olika sätt.

Änglarna som lever i de högre ljussfären är alltid redo att rycka in där det behövs. Vi är alla vakade över och väl omsedda. Änglarna som finns närmast oss människor väntar på att få assistera och hjälpa oss när vi så ber dem om hjälp. De lägger sig inte i våra liv utan att bli ombedda, utan de lyder alla under Guds lag, lagen om fri vilja. Under vissa omständigheter rycker de in vid nödfall och under akuta situationer. De åstadkommer mirakel runtom i hela världen. Änglarna får dock inte lägga sig i människans egen livs plan eller hindra denne från de lärdomar som själen och den högre planen förutbestämt och valt. De kan hjälpa oss att öka vår medvetenhet om livet och om oss själva, hjälpa oss att förstå att vi alla lyder under lagen om fri vilja.

För att få änglarnas hjälp och gudomliga vägledning, räcker det med att sända dem en tanke om hjälp. De vädjar till oss att skriva änglabrev där vi mer ingående också kan specificera våra önskemål. Vi behöver som sagt inte förstå hur vi ska få det vi önskar, endast lägga vår största fokus på det som vi verkligen önskar ha i våra liv.


" Välkomna dig själv varje dag som livets vackraste ögonblick du någonsin har upplevt och var miraklet du är och alltid har varit "

Till Änglakontakt skyddsänglar

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren