Välkommen till Änglakursen änglahealing

Välkommen till Änglakursen änglahealing som skapar mirakel, lycka och livsglädje i ditt liv

anglakursendelux

Änglakursen änglahealing är en fantastisk ljusfylld kurs, som kan förvandla ditt liv till en levande ocean av ljus och skönhet. Kursen är för dig som vill öppna upp för ängladimensionen och medvetet släppa in änglarna i ditt liv.  "Änglakursen dé Lux" som erbjuds är den gudomliga kursen som inkluderar transformerande änglahealing, arbete med högre änglaenergier, dina personliga skyddsänglar, ärkeänglar och deras olika strålenergier. Du guidas in i en gudomlig värld av ren villkorslös kärlek, där endast sant varande existerar. Din kanal till de högre världarna av ljus renas. Du får uppleva änglarna och de högre ljussfärernas vackra rena energier, lära känna deras sanna natur, ta emot deras hjälp och vägledning. Du lär dig olika metoder att själv ta kontakt och kommunicera med änglarna, ta emot och tolka budskapen du får, samt förmedla deras visdom vidare.

Kursen är fylld av vibrerande änglaväsen, kanaliserade meditationer, själsresor, änglaljushealing, änglareadings, kanaliseringar, änglamålningar, änglaseans och mycket annat. Under kurshelgen kommer vi aktivt att arbeta med manifestering av drömmar och visioner, ta del av kraftfulla energitekniker för att lättare förverkliga den verklighet som du önskar uppleva och leva i.

På kursen fördjupas din egen känslighet i mediumskapet, gamla blockeringar löses upp för att skapa en tydligare och klarare förbindelse till änglavärlden. Du får tillgång till nya livsverktyg som främjar accelerationen av din personliga och andliga utveckling.


Aktuella kursdatum & Bokning av kurs

KLICKA HÄR för att komma till vår NYA hemsida där du kan se datum och BOKA KURS genom att fylla i formuläret på sidan.

Du får även här mer praktisk information om kursplatsen, boende och vägbeskrivning
Tillbaka till Kurser, Klicka här

Änglakursen


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren