Healingcirkel - en transformerande kurs för dig som vill leva i ljuset och i en högre medvetenhet

ljusNu erbjuds en transformerande healing cirkel under fem olika kurstillfällen, vardera två timmar per tillfälle. Healingcirkeln är för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form, men kan också erbjudas till dig som innerligt önskar gå djupare inom dig själv för att nå kärnan av ditt inre väsen. Du kommer under denna kurs att genomgå en ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som hjälper dig öppna ditt hjärta för den sanna kärleken att få flöda fritt genom dig. När du väljer att delta i denna cirkel sätts starka helande processer igång och du kommer att ingå i en djupare helhet. Kursen hålls i regi av de högre planen av ljus, ljusguider och höga änglaväsen, vilka kommer att hjälpa till på högsta bästa möjliga sätt under resans gång.

Under denna healingcirkel kommer du att få uppleva närvaroportaler, kanaliserade meditationer, healingsessioner och helande cirklar som är en del av kursens innehåll. Du kommer att få ta del av höga ljusfrekvenser som hjälper dig väcka upp din egen ljuskropp och din själs olika hjärtcentra. När du kliver in i ett högre medvetandetillstånd av strålande rent ljus, utstrålar du, din själ, en fantastisk helande frekvens till världen runtomkring dig. Du tonar in på alla ljussjälar som är i samklang med din djupare intention och avsikt.   

Om du önskar vara en del av denna healingcirkel, tecknar du ett osynligt kontrakt med dig själv och din själ genom att binda dig till att genomföra hela kursen och delta under alla kurstillfällena. Det är många som önskar delta i denna healingcirkel, men antalet platser är begränsade.
Låt ditt hjärta leda dig rätt. Om du känner dig dragen till att delta i denna healingcirkel, är du varmt välkommen att göra din bokning.


Praktisk information:

Denna "Healingcirkel" kommer att hållas i Örebro. Om du önskar delta i healingcirkeln gör du din anmälan genom att fylla i formuläret nedan. När du skickat iväg din anmälan har du även bokat din plats på kursen, som är bindande. Du kommer i god tid innan kursen att få bokningsbekräftelse/välkomstbrev. Om kursen är fullbokad kommer du att få ett svarsmeddelande via mail efter att du har skickat din anmälan.

Aktuella kursdatum

START: Healingcirkel: Lördag den 24 september kl. 15.00-17.00

Datum för övriga kurstillfällena:
Lördag 24 september kl. 15.00-17.00
Söndag 16 oktober kl. 10.00-12.00
Söndag 13 november kl. 10.00-12.00
Lördag 19 november kl. 15.00-17.00
Söndag 18 december kl. 15.00-17.00

Investering: 1500 kr för alla 5 kurstillfällen á 2 timmar/vardera. Om du hellre önskar betala per gång är kostnaden 400 kronor/ggn.

Anmälningsavgift: 400 kr inbetalas på Bankgiro: 5797-8439 för att garantera din plats. Summan dras sedan av från kursavgiften. Anmälan är bindande!

Boka Healingcirkel kursen
Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Förnamn *
Efternamn*
Adress*
Postadress*
Telefon*
E-mail adress*
Boka kurs
Jag anmäler mig till Healingcirkel kursen med start den 24 september i Örebro. Jag väljer att betala hela kursavgiften på 1500kr
Jag anmäler mig till Healingcirkel kursen med start den 24 september i Örebro. Jag väljer att betala 400kr per varje kurstillfälle
Övriga frågor eller meddelanden
Till överst på sidan
Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren