Djurbehandling healing för ökad livskvalité

djurDjurbehandling healing för ökad livskvalité är en av många olika alternativa behandlingsformer för både djur och människor. Jag arbetar professionellt med healing och erbjuder behandlingar för både djur och människor. Healing som är en uråldrig teknik bygger på österländska ideér om energiflödet i kroppen. Healingen syftar till att aktivera de naturliga återställande energierna och harmonisera sinne, kropp och själ. Djurbehandlingen hjälper till att frigöra flödet av energi som kan vara blockerat i skadade eller sjuka kroppsdelar, samt ökar cirkulations- och näringsflödet i kroppen. Healing har en mycket avslappnande och rogivande effekt, samt verkar smärt- och stresslindrande. Klientens egen läkningsprocess aktiveras och läkningen påskyndas.

Mina erfarenheter påvisar att healing har gett mycket goda resultat med djur. Många djur älskar att få healing och de vet ofta själva hur lång behandling som krävs för olika åkommor. Djur är i allmänhet inte lika blockerade som vi människor och de är i mycket bättre samklang med sin kropp och sina behov. Vissa känsliga husdjur kan däremot ta på sig ägarens sjukdomar och själva bli sjuka. I de fallen rekommenderas även att ägaren behandlas.

Oavsett djurets storlek ligger en normal behandlingstid på cirka 20-30 min. Antalet behandlingar varierar beroende på individ. Generellt sätt tar djur snabbare till sig av den starka energin än människor.

Healing är ett bra komplement till homeopati, akupressur, akupuktur, traditionell veterinärvård etc. Behandlingsmetoden ersätter inte medicinsk veterinärvård och vid diagnosställande rekommenderas vidare kontakt med veterinär.

Jag erbjuder healingbehandling både genom direktkontakt med djuret och via distans. Efter din bokning av djurbehandling kommer jag kontakta dig för att boka en passande tid och du kommer få mer information om hur behandlingen går till.

Vänligen fyll i formuläret nedan om du önskar boka en healing behandling.

Varmt välkommen!

Boka Djurbehandling 800:-

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Jag önskar boka en djurbehandling á 800 kr (praktiken)
Jag önskar boka kombinerad behandling + djurkonsultation á 2 tim 2000 kr (praktiken)
Jag önskar boka en djurbehandling på distans á 800 kr
Jag önskar boka kombinerad behandling + djurkonsultation på distans á 2 tim 2000 krTill Djurbehandling healing

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren