Djurhealing "tala med djur - för ökad livskvalité och god hälsa

djurDjurhealing tala med djur - är en fantastisk alternativ behandlingsform om ditt djur behöver stärkas upp energimässigt, hela eller läka någon form av obalans i kroppen. Om ditt djur har skadat sig, genomgått en operation eller liknande, kan healingen även påskynda själva läkningsprocessen i kroppen. Healing som är en uråldrig teknik bygger på österländska ideér om energiflödet i kroppen. Healingen syftar till att aktivera de naturliga återställande energierna och harmonisera sinne, kropp och själ. Healingen hjälper till att frigöra flödet av energi som kan vara blockerat i skadade eller sjuka kroppsdelar, samt ökar cirkulations- och näringsflödet i kroppen. Denna form av behandling har en mycket avslappnande och rogivande effekt, samt verkar smärt- och stresslindrande.

Jag har tillämpat healing på djur under hela mitt liv och det är en fantastisk behandlingsform som djuren svarar omgående på. Djuren känner när healingenergin härstammar från hjärtat och källenergin, livskraften. Många djur tycker väldigt mycket om att få healing och de vet ofta själva hur lång behandlingstid som krävs för olika åkommor. Djur är i allmänhet inte lika blockerade som vi människor och de är i mycket bättre samklang med sin kropp och sina behov. Vissa känsliga husdjur kan däremot ta på sig ägarens sjukdomar och själva bli sjuka. I de fallen rekommenderas även att ägaren får hjälp med det som grundorsakar de fysiska symtomen i kroppen. Det är vanligt att djuren tillfrisknar av sig själva när ägaren mår bättre.

Oavsett djurets storlek ligger en normal behandlingstid på cirka 15-30 min som delas upp under flera tillfällen i vissa fall. Antalet behandlingar varierar beroende på individ och på grundorsaken till uppkomsten av obalansen, beteendet etc. Generellt sätt tar djur snabbare till sig av den starka energin än människor. Healing är ett bra komplement till homeopati, akupressur, akupuktur, traditionell veterinärvård etc. Behandlingsmetoden ersätter inte medicinsk veterinärvård och vid diagnosställande rekommenderas vidare kontakt med veterinär.

Jag erbjuder djurhealing både genom direktkontakt med djuret och via distans. Efter din bokning av djurbehandling kommer jag kontakta dig för att boka in en passande tid och du kommer få mer information om hur behandlingen går till.

Vänligen fyll i formuläret nedan om du önskar boka en healing behandling.

Varmt välkommen!

Boka Djurbehandling 800:-

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Jag önskar boka en djurbehandling á 800 kr (praktiken)
Jag önskar boka kombinerad behandling + djurkonsultation á 2 tim 2000 kr (praktiken)
Jag önskar boka en djurbehandling på distans á 800 kr
Jag önskar boka kombinerad behandling + djurkonsultation på distans á 2 tim 2000 krDjurhealing


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren