Djurkommunikation, tala med djur - en fantastisk möjlighet att stärka kontakt och relation

häst

Upplev den unika formen av djurkommunikation, tala med djur genom telepati, som handlar om att ”stänga av” sina egna tankar och allt som finns runtomkring för att kunna lyssna på djuret, fånga upp känslor, bilder och tankar som djuret vill förmedla. När det gäller att kommunicera med djur på ett djupare plan, ett plan som går bortom vår begreppsvärld av form, finner vi en fantastisk möjlighet att se in i djurets värld, för att kunna hjälpa på högsta bästa möjliga sätt.

Den här formen av kommunikation med djur ger en fantastisk möjlighet att få reda på hur djuret själv upplever sin tillvaro, vilket ger en ovärderlig hjälp när det gäller att förstå bakomliggande orsaker till diverse problembeteenden, smärt- och sjukdomstillstånd etcetera. När vi använder en djupare form av kommunikation, kan även jag som djurkommunikatör överföra tankar och känslor till djuret, så att en ökad förståelse och hjälp kan komma till stånd fortare. Vi kan inte alltid tillgodose djurets önskan helt, men vi kan komma en bra bit på vägen genom ett ökat samförstånd och utforma lösningar på upplevda problemsituationer.

Tack vare den här formen av djurkommunikation får du en ökad förståelse för ditt djur, vilket skapar en bättre kontakt och relation er sinsemellan. Du möjliggör att en positiv beteendeförändring kan komma till stånd mycket fortare. När du öppnar upp för att lyssna till vad din hjärtevän har att förmedla, tillåter du dig själv att öppna ditt hjärta. Ty det är genom hjärtat som all sann kommunikation sker och det är genom hjärtat som du kan tala med din vän och lyssna till budskapen som förmedlas till dig.

Det går fint att boka konsultation och behandling både genom direktkontakt och via distans. När du har gjort din bokning kommer jag kontakta dig för att boka in en passande tid och du får mer information om hur själva konsultationen går till.

BOKA DJURKOMMUNIKATION:

KLICKA HÄR för att komma till vår nya hemsida där du kan BOKA KONSULTATION genom att fylla i formuläret på sidan.Tillbaka till Behandlingar, Klicka här

Till Djurkommunikation, Tala med djur

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren