Aktuella föredrag som erbjuds - för ökad medvetenhet och livsinspiration

ljus


HUR PÅVERKAS DU OCH DITT BARN
AV ENERGIVÄRLDEN VI LEVER I

Nya tidens barn

Varmt välkommen till en inspirerande stund som handlar om att väcka kunskapen om energivärlden till liv och öka medvetenheten om din egen roll i den. Vi lever i en stark tid av medvetandeskifte och påverkas alla av energivibrationerna runtomkring oss. Det finns barn som är mer sensitiva än andra, vilka behöver hjälp och vägledning att hantera allt som känns och upplevs. Min önskan är att dela med mig av min kunskap om den subtila världen, som kan hjälpa dig minnas det som du redan vet på ett djupare plan. Ökad kunskap ger de bästa förutsättningarna för dig som förälder att vara den du önskar vara för ditt barn.

Det finns en längtan inom oss alla att leva i samförstånd och harmoni med allt levande runtomkring oss.


VÄGEN TILL SJÄLSLIG FRIHET
genom medveten närvaro

Du har en fantastisk möjlighet att vakna upp för att komma till insikt om verkligheten, uppleva dig själv som den rena medvetenhet du är bortom all illusion om separation, bortom all falsk identifiering med egot och den värld du lever i. Livet är en gåva som kan upplevas i fullkomlig närvaro genom ökad medvetenhet. Om du vill öppna upp för sanningen om dig själv och hitta tillbaka till din sanna natur, är detta föredraget för dig. När du släpper ditt eget inre motstånd till det som är, växer tilliten och du blir återigen mottaglig för att kunna ta emot livets goda och leva som den rena medvetenhet du är. Föredraget inspirerar dig till att gå djupare inom dig själv, följa din inre längtan efter sinnesro och själslig frihet, göra positiva förändringar i din tillvaro, skapa det liv du önskar och drömmer om.


ÄNGLAR SOM FANTASTISKA HJÄLPARE

Möt dig själv i närvaro av änglar

Jag lever omsluten av änglarnas kärleksfulla energi och förmedlar dagligen deras visdom vidare till andra. Om du önskar uppleva änglarna och de högre ljussfärernas vackra energier, lära känna deras sanna natur, ta emot deras hjälp och vägledning är detta föredrag för dig. Du får fantastiska verktyg att själv bygga en djupare kontakt med dina egna skyddsänglar och andra högre änglaväsen. Under kvällen ges även möjlighet att få uppleva kanaliserade healingmeditationer som hjälper dig att öppna ditt hjärta för änglarnas vackra energier, öka din medvetenhet om din egen känslighet och hur du kan upprätthålla ditt eget ljusfält så rent som möjligt. När du väl bjuder in änglarna i ditt liv förändras ditt liv för alltid till det positiva och du finner din väg lättare hem till dig själv.TALA MED DJUREN
Öppna ditt hjärta och lyssna till djurens visdom

Låt dig guidas in i djurens fantastiska värld, få hjälp och verktyg att utveckla din egen förmåga att kommunicera med djur på ett djupare plan. Lär dig förstå vad djurkommunikation via telepati handlar om, hur kommunikationen fungerar, vad våra djur främst väljer att förmedla och vilka fördelar som kommunikationen ger. Och mycket mera... Upplev denna föreläsning som kommer att förändra din syn på livet och djuren, hjälpa dig skapa en bättre förståelse, kontakt och relation med dina egna djur. Djurkommunikation på det djupare planet av medvetenhet skapar möjlighet för inre transformation och healing av både människa och djur. Du rekommenderas att lämna din logiska analytiska hjärnhalva hemma under denna stund, ty denna form av kommunikation rör sig bortom vår begreppsvärld och vidrör din egen inre källa av visdom och djupare sanning. Föreläsningen bjuder på mycket värme och skratt.


 
Varmt välkommen att uppleva ett föredrag!


Till överst på sidan
 


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren