Harmoni, hälsa för ökad medvetenhet - andlig kroppslig och själslig frihet

solHarmoni, hälsa för expansion, själsligt, personligt och andligt växande med den fysiska kroppen i fokus. Det är med stor glädje som jag idag delar med mig av kunskapen om hur vi på olika sätt kan hjälpa våra fysiska kroppar att vibrera i samklang med vår själs högre vibration. Det är min djupaste önskan att alla ska finna sin egen unika väg för att uppleva optimal hälsa och ren gudomlig livsharmoni.

Kostens betydelse för vårt inre välbefinnande och hälsan av vår fysiska kropp, själens boning, är oerhört stor. När vi tillför vår kropp högvibrerande föda ökar även vår känslighet för de subtila energierna runtomkring och gör kanalen till de högre ljusplanen ännu klarare. Om du redan har förändrat din kost och tillför din kropp optimal näring och mat som vibrerar av hög livsenergi, har du redan tagit ett stort kliv på vägen in i den fantastiska högvibrerande världen.

Vårt inre välbefinnande är starkt kopplat till vår medvetenhet om maten som vi äter och tillför vår kropp. Alla människor mår bra av att äta mat som vibrerar av ljus och hög livsenergi, gärna ekologiskt biodynamiskt odlade råvaror av alla de slag. Vi bör om möjligt undvika all form av behandlad, konserverad eller preparerad mat, då en stor del av den naturliga livskraften och näringen försvinner genom de olika processerna. Det gäller naturligtvis även besprutad mat och råvaror som är bekämpade med olika kemiska medel. Om du har en ökad känslighet i mag- och tarmsystemet kan jag varmt rekommendera dig att helt utesluta mejeriprodukter, vetemjöl, vitt socker och salt. Det gör mirakel för din kropp som kan självläka väldigt snabbt. Du kan få en fantastisk hjälp av din egen kropp när det gäller att hitta rätt mat för dig, råvaror som lyfter, stärker upp den och din egen energivibration. Harmoni, hälsa för hela din ande, kropp och själ är en naturlig aspekt av dig själv som ren medvetenhet.

För många år sedan började jag själv göra förändringar när det gällde min egen kost. Jag upphörde tidigt med att äta köttprodukter som gris, nötkreatur och fågel, vilket min kropp kom att svara positivt väldigt snabbt på. Successivt byggde jag upp en kosthållning som baserades helt på vegetarisk kost, för att senare övergå till en vegankost, det vill säga en kost som är helt baserad på vegetabiliska råvaror. Idag består min kost av raw food och levande föda, en kombinerad kosthållning som passar mig fantastiskt bra och som också hjälper min kropp att förbli vara i tillståndet av optimal hälsa och vitalitet.
 
Raw food, levande föda och gröna smoothies

djungelRaw food och levande föda består av högfrekventa naturliga färska råvaror som grönsaker, frukter, bär, baljväxter, frön och nötter, vilka inte upphettas mer än upp till drygt cirka 40 grader. Grundtanken med både raw food och levande föda är att förse kroppen med största möjliga mängd näring, genom att behålla råvarorna i sitt naturliga vibrerande livsenergigivande tillstånd.  Det är alltså idealt att äta hela, mogna, färska och oraffinerade frukter och grönsaker. Raw food kosten består mer av ”rå” kost, varav en del av råvarorna som används blötläggs och groddas.

I levande föda kosten använder man blötläggning, groddning, odling, mjölksyrning och fermentering, samt mixar många av de råvaror som används i matlagningen för att öka näringsinnehållet och samtidigt göra maten mer lättsmält. Kosten stärker hela immunförsvaret och aktiverar kroppens egen fantastiska självläkningsförmåga. Den optimala näringsrika maten med dess enzymrika innehåll och renande egenskaper ger den fysiska kroppen en underbar möjlighet att snabbt kunna återgå till sin naturliga vibrerande hälsa. När den fysiska kroppen blir omhändertagen på högsta bästa möjliga sätt, svarar själen med att öka och stråla sitt ljus in i alla delar av din kropp.

Jag kan varmt rekommendera att du kombinerar din kost rikligt med gröna smoothies, färskt bladgrönt som mixas med frukt och bär. Gröna blad är de bästa källorna till mineraler för oss människor och vi kan själva tillgodose våra mineralbehov på bästa möjliga sätt. Vi kan finna dem i affären som spenat, grönkål, salladsblad etc. eller odla dem på egen hand. Det finns också oändligt mycket bladgrönt i naturen i form av så kallat ogräs, som vi med glädje kan använda. Det är viktigt att du har en viss kunskap om de vildväxter och gröna blad som du kan använda för att stärka upp din kropp. Bladgrönt innehåller en stor mängd klorofyll, som är ren livsenergi.  

Nu är det inte nödvändigt för dig att gå samma väg som jag har gjort och göra alla dessa drastiska förändringar i din kost för att kunna uppleva optimal harmoni, hälsa i din kropp. Högvibrerande föda hjälper dig dock att skapa en ren kontakt med din själ och de högre energiplanen, vilket genererar ännu mer livskraft som hjälper din kropp att återgå till sin ursprungliga vibrerande goda hälsa. Vi är alla unika och det finns ingen väg som är uteslutande rätt för alla. Raw food och levande föda kan vara väldigt bra för vissa människor, medan andra människor mår bättre av en helt annan sammansatt kost. Ibland kan en kombinerad kost vara att rekommendera i början för att göra en eventuell övergång smidigare. Det är viktigt att du låter din egen kropp visa vägen och det kommer den att göra när du aktivt lyssnar till den.

Din fysiska kropp bär en mycket hög intelligens och har stor medvetenhet om vilken mat som får den att må och vibrera som bäst. När vi ökar vår medvetenhet och vibrerar i mer samklang med vår själs vibration, är det vanligt att vår kropp tydligt visar oss vägen till annan föda. Mat som vi tidigare har kunnat äta, kan vi istället komma att reagera väldigt negativt på. Om du får en negativ reaktion på något du äter som tidigare har fungerat bra, kan du prova att utesluta det helt under period för att se hur din kropp svarar på förändringen. Jag rekommenderar att du uppmärksammar och bejakar kroppens egna signaler, ty den talar till dig hela tiden.

Tillåt dig själv att ofta stanna ofta upp och vända dig inåt för att lyssna till budskapen som din kropp förmedlar. Kroppen har ett alldeles unikt sätt att kommunicera med dig om du bara lyssnar. När du lär dig att lyssna, kan du komma att uppleva ett fantastiskt helande enbart genom ditt lyssnande.

Frisk luft, solljus och medveten närvaro

Utöver din kost är det av stor vikt att du tillför din kropp rikligt med rent vatten och att du håller dina tankar positiva och kärleksfulla. När du aktivt praktiserar att medvetet tänka positiva tankar och använda positiva affirmationer, åstadkommer du mirakel med din fysiska hälsa och hela din livsupplevelse förändras till det positiva. Positiva tankar skapar positiva känslor, som skapar underbara mirakel i ditt liv när det gäller livets alla aspekter. Motion och rörelse bör balanseras med vila och avslappning. Stanna ofta upp och praktisera medveten närvaro. När du tillåter dig att bara vara och vila i varandet, kan du lyssna till din själs vackra melodi. Jag rekommenderar dig varmt att vistas ute i naturen, nära skog och mark. Ta medvetna djupa andetag, andas in den friska luften och låt solens värmande ljusstrålar strömma in i din kropp.All kärlek till dig!Till Harmoni, hälsa för ökat inre välbefinnandeVälkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren