Healing ljus - en ren själslig kärleksenergi som transformerar alla illusioner

Healing ljus för mig är allt som vi förmedlar på ett kärleksfullt och positivt sätt i någon form. När vi tänker och sänder positiva tankar, bilder, ord och känslor till någon med intentionen att hjälpa och ge kärlek, är vi i ett fantastiskt livsflöde av vibrerande helande energi. När vi lyssnar med hjärtat på någon och när vi möter vår omgivning med ett leende eller en stor omfamnande kram, sänder vi ut fantastiska varma positiva vibrationer som ger healing på ett mycket djupt plan. Kärleken lyser upp människors hjärtan och aktiverar de naturliga återställande energierna för att harmonisera sinne, kropp och själ. Healing är en ren kärleksenergi, överföring av universell livskraft, vilken hjälper oss att sammanstråla med vår egen själsenergi. Denna form av kärleksenergi, healing, hjälper oss på så sätt att öka vår egen medvetenhet om oss själva och livet. Healing har varit en naturlig förmåga för mig redan som barn och jag upplever att det är en inneboende förmåga som vi alla har och är en del av. Även om du själv inte är helt medveten om denna förmåga, kan du komma att hitta tillbaka till den allteftersom din medvetenhet om dig själv ökar.

healing

Det finns många olika former av healing inom den alternativa behandlingsvärlden och jag har under åren tillämpat flera av dem. Oavsett vilken form av healing vi än väljer att använda eller ta emot, har de alla det gemensamma syftet att hjälpa vederbörande tillbaka till det ursprungliga tillståndet av varande, i fullkomlig förening med källenergin, den sanna livskraften, genom vilken vi kan uppleva oss själva som vibrerande strålande ljusväsen i all sin rena perfektion. När vi vaknar upp för att minnas vilka vi är, kan vi komma att se, känna och uppleva vår fysiska kropp, vårt fantastiska tempel, genom vår själs ögon. Vår upplevelse av världen förändras och vi kan äntligen börja leva vår gåva av sanning i varje ögonblick.

Idag är min intention att utifrån mitt varande stråla ut kärlek, healing till allt och alla som kommer i min väg. Healing är att vara i förbindelse med källan av ljus och att vara närvarande i varje ögonblick. När du lever här och nu, kan den fantastiska kärleksenergin stråla naturligt vidare ut till din omgivning. De positiva energivibrationerna som skapas genom ditt varande i nuet fortsätter att sprida sig vidare ut i världen och helar på ett mycket djupt plan vare sig människan är medveten om detta eller inte. I mitt arbete har jag valt att benämna healingen jag tillämpar som andlig healing, varav änglahealing och shamansk healing är några av de fantastiska healingformer som jag använder. Jag har själv vandrat och fortsätter att vandra shamanens väg. Jag har kommit att väcka upp den uråldriga shamanska visdomen och kunskapen inom mig. Denna healingform är en mycket kraftfull väg till upplevelsen av frihet från formens värld, samtidigt som den möjliggör förankringen med Moder jord. När det gäller dessa healingformer som jag erbjuder, är jag endast en ren kanal, ett verktyg för de högre frekvenserna av ljus att stömma igenom mig.

Andlig healing (spirituell healing) är en uråldrig behandlingsmetod som har tillämpats i många olika kulturer runtom i världen genom tusentals år. När jag arbetar med människor och djur använder jag min förmåga att kanalisera högre frekvenser av ljuset på ett mer medvetet plan. Jag försätter mig i ett högre medvetandetillstånd och tonar in på de högre världarna av ljus, den högsta universella källan, den rena villkorslösa kärleken. När jag är i detta högre medvetandetillstånd och går i trans, är jag i fullkomlig närvaro med allt som är och fungerar som ett verktyg, en kanal, för den högsta universella källan, den gudomliga kraften. Jag förmedlar den högsta aspekten av kärleken, healingen som kanaliseras genom mig och vidare till klienten. Healingvibrationerna strålar igenom min kropp, vidare ut genom hjärtat, auran, händerna och talorganet, rösten. När jag arbetar med helandets konst arbetar jag alltid tillsammans med mitt andliga healingteam bestående av olika healingspecialister, ljusguider, änglar, shamaner och högre ljusmästare.

" En djup källa av kärlek finns inne i oss,
och vi kan hjälpa andra
att bli lyckliga.
Ett enda ord, en enda handling,
en enda liten tanke
kan minska
en annan människas lidande
och glädja henne "

Thich Nhat Hanh

Änglahealing är en fantastisk healingmetod där jag mer specifikt låter höga änglaväsen/ljusvarelser arbeta genom mig med klienten. Det är en enormt kraftfull ljushealing som hjälper varje människa att frigöra gamla låsningar och blockeringar, för att återställa balansen och harmonin i hela energisystemet. Jag försätter mig i ett högre medvetandetillstånd och tonar in de högre världarna av ljus, den högsta Universella källan, den renaste villkorslösa kärleken. Jag ber medvetet änglar, ärkeänglar och andra höga änglaväsen komma till min assistans för att hjälpa min klient på högsta bästa möjliga sätt. Jag kanaliserar änglarnas högre frekvens och låter mig vägledas under hela sessionen. Änglahealing är en vacker och behaglig behandlingsform som arbetar på en mycket djup nivå. Änglahealing är också en form av spirituell healing, som arbetar på själsplanet. När det gäller helandets konst, är healing för mig ett sätt att leva och att vara i förening med själens kraft och den sanna villkorslösa kärleken. Vänligen klicka här för att läsa mer.

" När vi medvetet väljer att se vår värld med ögon av kärlek och ljus, öppnar vi möjligheten för sant helande för varje människa som vi möter "

duva

Shamansk healing är en fantastisk healingform som verkar både på det fysiska, känslomässiga, själsliga och andliga planet. Under en behandling genomgår klienten en djupgående inre själsresa för att väcka minnena om det sanna ursprunget till liv och för att hela alla själsdelar som är i behov av detta. Jag arbetar med den fysiska kroppen och energifältet som omger den, för att lösa upp blockeringar, rena bort, transformera all tung energi och skapa ett så fritt flöde av livsenergi som möjligt. Begränsande mönster och beteenden kan lösas upp, för att klienten ska få mer tillgång till sin själs högre vision och kraft. När jag arbetar med shamansk healing tillämpar jag kraftfulla metoder som har förmedlats till mig, med fullkomlig tillit till min egen förmåga att ”se” hur och på vilket sätt jag ska gå in och arbeta med klienten. Ofta sker ett starkt skifte inom klienten när vibrationsnivån höjs och medvetandet expanderar, vilket medför positiva livsomvälvande förändringar inom alla områden av livet. Ibland lämnas plats för mina shamanguider, medicinmän och medicinkvinnor att arbeta direkt genom mig med klienten. Vänligen klicka här för att läsa mer.

Om du önskar gå djupare in i helandets konst och själv lära dig att praktisera shamansk healing, är du varmt välkommen att delta i någon av våra shamanska healingkurser som erbjuds. Vänligen klicka här för att läsa mer.

Djurhealing är en fantastisk alternativ behandlingsform om ditt djur behöver stärkas upp energimässigt, hela eller läka någon form av obalans i kroppen. Om ditt djur har skadat sig, genomgått en operation eller liknande, kan healingen även påskynda själva läkningsprocessen i kroppen. Healingen hjälper till att frigöra flödet av energi som kan vara blockerat i skadade eller sjuka kroppsdelar, samt ökar cirkulations- och näringsflödet i kroppen. Denna form av behandling har en mycket avslappnande och rogivande effekt, samt verkar smärt- och stresslindrande. Om du önskar läsa mer om healing för djur vänligen följ länken genom att klicka här.


Om du önskar utveckla din egen förmåga i helandets konst är du varmt välkommen att delta i någon av "Healingkurserna" som erbjuds. Vänligen klicka här för att läsa mer om den ettåriga healingutbildningen Ljusarbetarens väg".

Vänligen klicka här för att läsa mer om andra kortare healingkurser som erbjuds.

Om du önskar läsa mer om healing på distans, vänligen klicka här.Till Andlig Healing

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren