Healingcirkel healingkurs - en transformerande cirkel för dig som vill leva i ljuset och i en högre medvetenhet

ljusNu erbjuds en transformerande healingcirkel under fem olika kurstillfällen, vardera 2,5 timmar per tillfälle. Kursen är för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form, men kan också erbjudas till dig som innerligt önskar gå djupare inom dig själv för att nå kärnan av ditt inre väsen. Du kommer under den här kursen att genomgå en ren transformerande healingresa i ditt djupare inre, som hjälper dig öppna ditt hjärta för den sanna kärleken att få flöda fritt genom dig. När du väljer att delta i denna cirkel sätts starka helande processer igång och du kommer att ingå i en djupare helhet. Kursen hålls i regi av de högre planen av ljus, ljusguider och höga änglaväsen, vilka kommer att hjälpa till på högsta bästa möjliga sätt under resans gång.

Under den här kursen kommer du att få uppleva närvaroportaler, kanaliserade meditationer, healingsessioner och tonhealing som är en del av kursens innehåll. Du kommer att få ta del av höga ljusfrekvenser som hjälper dig väcka upp din egen ljuskropp och din själs olika hjärtcentra. När du kliver in i ett högre medvetandetillstånd av strålande rent ljus, utstrålar du, din själ, en fantastisk helande frekvens till världen runtomkring dig. Du tonar in på alla ljussjälar som är i samklang med din djupare intention och avsikt.   

Om du önskar vara en del av denna kurs är du varmt välkommen till oss. Du kan välja att delta under ett kurstillfälle eller delta under alla kurstillfällena. Det är många som önskar delta i denna kurs, men antalet platser är begränsade.
Låt ditt hjärta leda dig rätt. Om du känner dig dragen till att delta i denna cirkel av djupgående healing är du varmt välkommen att göra din bokning.


Praktisk information:

Healing Göteborg - Denna cirkel kommer att erbjudas på Orust. Om du önskar delta gör du din anmälan genom att fylla i formuläret nedan.

Klicka här för att få mer praktisk information om kursplatsen, boende och vägbeskrivning


Aktuella kursdatum

START: Healingcirkel i Göteborg: Datum kommer senare!

Datum för övriga kurstillfällena:

Investering: Om du hellre önskar betala per gång är kostnaden 350 kronor/ggn.

Kursavgiften betalas kontant på plats vid första kurstillfället. Anmälan är bindande!

Varmt välkommen!Till healingcirkel healingkurs


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren