Healingresa till PERU år 2018
Amazonas regnskog och de Heliga bergen

machu picchuVälkommen att göra en transformerande healingresa till Peru med oss, en upplevelsebaserad utbildning i naturmedicin och shamanism. Vi reser först till Amazonas regnskog för att uppleva Moder Jords magnifika grundande natur, exotiska djungel, växter och djur. Vi bor i en underbar ekoby omsluten av djungelns fantastiska levande rytm och symfoni. I den tropiska miljön får du möta en av Amazonas mest omtalade shamaner, som genom helande ceremonier tar dig på en oförglömlig resa in i dig själv. Shamanen delar med sig av naturmedicinen och dess helande krafter.

Du får ta emot djupgående healing i regnskogen och färdas in i nya dimensioner där transformation och andlig renhet kan ske fullt ut. Du får en fantastisk hjälp i din egen andliga utveckling och tar för alltid med dig gåvorna från Amazonas regnskog in i ditt hjärta.

Efter femdagars reningsvistelse i djungeln, reser vi vidare till Inkarikets huvudstad Cuzco och den heliga dalen Sacred Valley. Vi acklimatiserar oss och möter Q`eros shamaner som kommer att göra pilgrimsvandringen tillsammans med oss i de heliga bergen. Vi besöker kraftplatser som Machu Picchu och upplever deras storslagenhet samt beöker pittoreska byar som Pisac...

healingresa-peru-amazonasVi beger oss sedan till Inkas healiga berg "Pachatusan" där vår helande vandring börjar. Du får uppleva kraftfulla ceremonier enligt shamanska traditioner och initieras i Karpay riter från inkaindianerna, för att väcka upp ännu mer kraft och ljus inom dig. När du befinner dig på denna plats känner du den nära kontakten med de högre andliga dimensionerna och upplever dig vara ett med bergen, alla vatten, vindar, kondoren, stjärnorna och allt som är. Du förenas med Moder Jords hjärta genom den magnifika närheten till naturen och de heliga kraftplatserna du får uppleva.

Den gyllene porten till de högre världarna öppnas och tillsammans skapar vi möjligheten att hjälpa mänskligheten och Moder Jord i sin uppstigning till den femte dimensionen, där den Gyllene tidsåldern kan manifesteras helt och fullt.


Varmt välkommen till en healingresa in i ditt hjärta!

Aktuella kursdatum:Healingresa till Peru

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren