Healingutbildning, healingkurs i självmästerskap och multidimensionellt helande!

ljus

"Ljusarbetarens väg" är en allomfattande healingutbildning i helandets konst, för dig som önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Den här ettåriga utbildningen erbjuder djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision. Utbildningen är för dig som önskar göra en inre transformerande resa för din egen skull och för dig som önskar arbeta professionellt med healing, för dig som är redo att väcka upp kunskapen och minnena om ditt sanna ursprung, som vill leva din sanning utifrån alla nivåer av varande och leva genom ditt hjärta av ren medvetenhet.

Du som känner dig kallad att gå utbildningen i helandets konst kommer få göra en livsomvälvande inre resa där du förenas med din själ och de högre andliga aspekterna. Du får tillgång till din sanna ursprungskraft och de andliga förmågor som redan lever inom dig. Din andliga utveckling accelererar och du kliver in i högre nivåer av medvetenhet. Utbildningen är kanaliserad och hålls i regi av högre ljusplan, änglar, ljusguider och mästare. Förmedlingen av högre andliga läror och ljusfrekvenser sker på plats.

Välkommen till en unik ettårig healingutbildning för dig som önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst, för dig som är redo att väcka upp kunskap och minnen om ditt sanna ursprung. I kursen ingår:

  • Andlig healing
  • Shamansk healing
  • Änglahealing och mästarhealing
  • Kanalisering
  • Själsresor
  • Andlig kirurgi
  • Trumresor
  • Mindfulness
  • Helande ceremonier
  • Manifesteringstekniker

Utbildningen erbjuds i en vacker miljö på Orust, vid trollska gröna skogar, berg, klippor och hav. Du får ta del av kraftfulla metoder inom helandets konst och arbeta med andlig healing i olika former. Utbildningen erbjuder kunskap om mästarhealing, änglahealing och shamansk healing, som du får ta emot och aktivt praktisera vidare. Transformerande själsresor, kanalisering, meditation, andlig kirurgi, shamanska trumresor, helande ceremonier, strålaktivering, avancerade manifesteringstekniker, mindfulness, kunskap om högfrekvent kost och mycket mera.

Aktuella kursdatum


Ettårig healingutbildning "Ljusarbetarens väg"
NY START 8-10 Juni år 2018 i Henån, Orust

Utbildningen är upplagd på fyra kurshelger under året

Utbildningens alla kurstillfällen år 2018-2019:
8-10 juni, 31 aug-2 sept, 7-9 dec och
1-3 mars 2019

Investering: 4500 kr/kurstillfälle

I priset ingår kursmaterial, gemensamma energiförstärkningar/healingsessioner på distans, té och frukt. Kostnad tillkommer för kost och logi.


ANMÄLAN TILL UTBILDNING

Om du önskar delta i utbildningen KLICKA HÄR för att komma till nya hemsidan där du kan GÖRA DIN BOKNING genom att fylla i formuläret på sidan


Klicka här för att få mer praktisk information om kursplatsen, boende och vägbeskrivning

" När ljuset i ditt inre väcks till liv, strålar din djupaste skönhet ut till allt och alla som kommer i din väg - genom din närvaro finner människan vägen hem igen"

Om du vill tjäna världen utifrån ett högre perspektiv och leva i det gudomliga flödet av kärlek, ljus och kraft, kan utbildningen hjälpa dig ta det avgörande klivet.

Om du vill läsa mer om ljusarbetare och vem som kan gå denna healingutbildning, följer du denna länk genom att klicka här.


Varmt välkommen till "Ljusarbetarens väg", vi ser fram emot att möta dig!

Healingutbildning, healingkurs i självmästerskap

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren