Healingutbildning, healingkurs i självmästerskap och multidimensionellt helande!

ljus

"Ljusarbetarens väg" är en allomfattande healingutbildning i helandets konst, för dig som önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst. Den här ettåriga utbildningen erbjuder djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision. Utbildningen är för dig som önskar arbeta professionellt med healing, för dig som är redo att väcka upp kunskapen och minnena om ditt sanna ursprung, som vill leva din sanning utifrån alla nivåer av varande och leva genom ditt hjärta av ren medvetenhet.

Du som känner dig kallad att gå den här utbildningen i helandets konst kommer få göra en livsomvälvande inre resa där du förenas med din själ och de högre andliga aspekterna. Du får tillgång till din sanna ursprungskraft och de andliga förmågor som redan lever inom dig. Din andliga utveckling accelererar och du kliver in i högre nivåer av medvetenhet. Utbildningen är kanaliserad och hålls i regi av de högre ljusplanen, änglar, ljusguider och mästare. Förmedlingen av de högre andliga lärorna och ljusfrekvenserna sker genom mig.

Välkommen till en unik ettårig healingutbildning för dig som önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst, för dig som är redo att väcka upp kunskap och minnen om ditt sanna ursprung. I kursen ingår:

  • Andlig healing
  • Shamansk healing
  • Änglahealing och mästarhealing
  • Kanalisering
  • Själsresor
  • Andlig kirurgi
  • Trumresor
  • Mindfulness
  • Helande ceremonier
  • Manifesteringstekniker

Utbildningen kommer att erbjudas i en sagolikt vacker miljö på Orust, vid trollska gröna skogar, berg, klippor och hav. Du får ta del av kraftfulla metoder inom helandets konst och arbeta med andlig healing i olika former. Utbildningen erbjuder kunskap om mästarhealing, änglahealing och shamansk healing, som du får ta emot och aktivt praktisera vidare. Transformerande själsresor, kanalisering, meditation, andlig kirurgi, shamanska trumresor, helande ceremonier, avancerade manifesteringstekniker, mindfulness, kunskap om högfrekvent kost och mycket mera.

Aktuella kursdatum


Ettårig healingutbildning "Ljusarbetarens väg":
Nästa START 15-17 april 2016 i Henån, Orust

Utbildningens alla kurstillfällen år 2016-2017:
15-17 april, 8-10 juli, 14-16 oktober och
20-22 januari 2017

Investering: 16 400 kronor för hela ettårsutbildningen (fullbetalning). Om du önskar delbetala före varje kurstillfälle är kostnaden 4 500 kronor

I priset ingår kursmaterial, energiförstärkningar och fika. Kostnad tillkommer för kost och logi.

Klicka här för att få mer praktisk information om kursplatsen, boende och vägbeskrivning

" När ljuset i ditt inre väcks till liv, strålar din djupaste skönhet ut till allt och alla som kommer i din väg - genom din närvaro finner människan vägen hem igen"

Om du vill tjäna världen utifrån ett högre perspektiv och leva i det gudomliga flödet av kärlek, ljus och kraft, kan utbildningen hjälpa dig ta det avgörande klivet.

Om du vill läsa mer om ljusarbetare och vem som kan gå denna healingutbildning, följer du denna länk genom att klicka här.

Utbildningen är upplagd på fyra kurstillfällen under året, som understöds av gemensamma healingmöten på distans vid olika tillfällen.

Anmälningsavgift: 800 kr inbetalas på Bankgiro: 5797-8439 för att garantera din plats. Summan dras sedan av från kursavgiften. När du gör en anmälan till denna utbildning kommer du att få välkomstbrev och bokningsbekräftelse hemskickat till dig med mer utförlig praktisk information.

Varmt välkommen till "Ljuarbetarens väg", vi ser fram emot att möta dig!

Anmälan till Ljusarbetarens väg

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Jag anmäler mig till den ettåriga healingutbildningen "Ljusarbetarens väg" med start den 15-17 april 2016 på Orust. Jag väljer att betala hela kursavgiften 16 400 kr (exkl. kost och logi).
Jag anmäler mig till den ettåriga healingutbildningen "Ljusarbetarens väg" med start den 15-17 april 2015 på Orust. Jag väljer att delbetala innan varje kurstillfälle 4 500 kr (exkl. kost och logi).
Jag önskar ha mer information om de olika kursstegen innan jag bestämmer mig helt.
Healingutbildning, healingkurs i självmästerskap

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren