Varmt välkommen till Pernilla och mitt nya center för ökat välbefinnande

Varmt välkommen till mig Pernilla och mitt internationella andliga center för människor runtom i världen som önskar finna vägen tillbaka till sitt eget ursprung, möta världen och livet självt med ögon av villkorslös kärlek och djup acceptans. Centret erbjuder kurser, workshops och seminarier i personlig- och andlig utveckling. Alternativa behandlingar, trance- och änglahealing, änglaterapi, andlig livscoaching, privat sessioner, retreater och mycket mer.

I det sanna tillståndet av ren medvetenhet som du är, ges du möjlighet att leva ditt liv fullt ut, med allt vad det innebär. Låt mig och mina bevingade vänner guida dig in i ett djupare tillstånd av Varande och färdas in i den högre dimensionen av ljus och stillhet bortom orden.

" Våga leva ditt liv levande i varje ögonblick "

För att kontakta mig ring +46 (0)735 528 232 eller gå till "kontakta" sidan

NYHET!!! Guidade meditationer finns nu att köpa

Nu kan jag äntligen erbjuda mina kanaliserade meditationer till försäljning för er som önskar ha hjälp med att finna er egen djupa sanning, möta era egna andliga guider och änglar. Meditationerna bär på starkt helande vibrationer och hjälper dig som lyssnar in i ett djupare tillstånd av avslappning och lugn. Healingen hjälper dig att öka din egen frekvenshöjning i kroppen och få kontakt med din egen djupaste källa av visdom. När du är i kontakt med dig själv, din själs renaste ljus, öppnas dörrarna även till andra ljusdimensioner.

Släpp dina egna förväntningar på att behöva uppleva eller "se" saker under meditationen. Ha tillit till din egen förmåga att se, känna, höra och förnimma olika saker som visar sig för dig. Var öppen och tacksam för allt som vill komma till dig både innan, under och efter dina stunder av mediterande. Du är värd denna stund av avkoppling, healing och återkoppling till din sanna natur och de andra världarna av ljus.

Läs mer om meditationerna, samt om den unika Tala med djuren kursen som nu också finns att köpa på Cd-skiva. Gå till "CD-skivor" eller "Meditation" i menyn så kan du läsa mer om dessa.Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshopKurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoniTala med djuren