Kurser personlig andlig utveckling och transformerande utbildningar!

Välkommen till våra kurser personlig andlig utveckling och transformerande utbildningar. Alla kurser hålls i regi av de högre ljusplanen och öppnar möjligheten för dig att leva i ett högre flöde av själslig expansion och ökad medvetenhet, där du får uppleva livets sanna essens genom ljus och skönhet. Du som i hjärtat känner dig kallad att delta i våra kurser, är redo att öppna ditt hjärta för den sanna kärleken, din själs högre visdom och kraft. Själen ger dig nyckeln hem till att leva i fullkomlig frihet på alla nivåer av varande. När du förstår att kliva in i full acceptans av nuets ögonblick, får du tillgång till universums fantastiska överflöd som hjälper dig leva din dröm. Låt ditt hjärta visa dig vägen, ha fullkomlig tillit till din egen förmåga att välja den högsta vägen av sanning.
 
ljus


HEALINGKURSEREttårig healingutbildning "Ljusarbetarens väg"

anglakursdeluxmini

En allomfattande healingutbildning i helandets konst, för dig som önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst.
Utbildningen erbjuder djupgående transformation och själslig expansion som möjliggör förverkligandet av din själs högre vision.
Klicka här för att läsa mer om "Ljusarbetarens väg"


Shamanutbildning "The Way of the Illuminated Shaman"


shamanShamanutbildningen inkluderar transformerande shamankurser, för dig som önskar vandra den uråldriga vägen av helande, kunskap och visdom. Du genomgår djupgående själsresor, shamansk healing, trumresor, ceremonier och mycket annat för att minnas ditt sanna ursprung och den shamanska kunskapen.
Klicka här för att läsa mer om "The Way of the Illuminated Shaman"Shamanska Healingkurser
Änglahealing och mästarhealing

anglahealingmini

Ljuskursen för dig som vill arbeta med de högre frekvenserna av ljuset, änglar, ljusguider och mästare. Du får lära dig vara ett verktyg för den starka universiella energin, kanalisera olika höga änglaenergier och höja din egen healingvibration. Upplev änglarnas fantastiska gudomliga närvaro som helar på alla plan.
Klicka här för att läsa mer om "Änglahealing kursen"CIRKELKURSERHealingcirkel - Meditation

anglahealingmini

Kursen för dig som redan utövar meditation eller healing i någon form, för dig som önskar gå djupare inom dig själv för att nå kärnan av ditt inre väsen. Upplev en ren personlig och andlig transformerande healingresa i ditt djupare inre, som hjälper dig öppna ditt hjärta för den sanna kärleken.
Klicka här för att läsa mer om "Healingcirkel kursen"Shamansk Trumresa ceremoni

trumresa

Välkommen till en kraftfull shamansk trumceremoni tillsammans med våra fantastiska andliga hjälpare, medicinmän och medicinkvinnor. Trumresor och själsresor varvas med sång och dans, där du har möjlighet att resa igenom tidsportarena till andra dimensioner.
Klicka här för att läsa mer om "Shamansk Trumcirkel"
 LJUSKURSER och ÄNGLAKURSERTransformerande Ljuskurs - Änglahealing

ljus

Välkommen att uppleva ljuskursen som accelererar din personliga och andliga utveckling, för dig som vill nå högre nivåer av upplysning och medvetenhet, för dig som är redo att leva i högre flöde av ljus och själskraft, för dig som vill uppleva det sanna flödet av själens oändliga gränslöshet.
Klicka här för att läsa mer om "Transformerande Ljuskursen"Änglakursen dé Lux - den gudomliga kursen

anglakursdeluxmini

En transformerande änglakurs för dig som vill öppna upp för högre ljussfärer, gudomliga änglaväsen och mirakel i ditt liv. Upplev en
fantastisk värld av ljus, skönhet och ren villkorslös kärlek. Änglakontakt, automatskrift, änglakommunikation, kanalisering, änglaseans.
Klicka här för att läsa mer om "Änglakursen dé Lux"


RETREAT och MINDFULNESS
Shamanic Love Retreat


kärleksretreat En sprakande kärleksretreat under midsommarhelgen. Du är välkommen att fira med oss på egen hand eller tillsammans med din partner. I en vacker kärleksfull miljö fördjupar du kärleken till dig själv, din partner och andra människor. Självkärleken leder dig djupare in i närvarons portal av acceptans och förståelse.
Klicka här för att läsa mer om "Kärleksretreaten"Kärleksretreat för par


blomVälkommen till en kärleksretreat som får kärleken mellan dig och din partner att växa djupt och innerligt. I en vacker kärleksfull miljö får ni hjälp att gå djupare in i en andlig medvetenhet där ni kan möta
varandra med nya ögon. Kursen hjälper er skapa en högvibrerande kärleksrelation som är baserad utifrån era själars högre vision.
Klicka här för att läsa mer om "Kärleksretreat för par"Mindfulness - medveten närvaro

anglahealingmini

Kursen för dig som vill leva ditt hjärtas sanning, uppleva din livsresa genom kärlek, livsglädje och personlig kraft. I närvaro och stillhet får du möta dig själv som fulländat väsen, hitta tillbaka till själskärleken genom vilken all transformation sker. 
Klicka här för att läsa mer om "Mindfulness - medveten närvarokurs"DJURKOMMUNIKATIONTala med djuren grundkurs

enzo

Kursen för dig som vill riva barriärer för vad som anses vara möjligt i vår begreppsvärld, få nyckeln till djurens fantastiska värld och öppna åter ditt hjärta för den telepatiska kommunikationen, öka din mottaglighet och hitta tillbaka till förmågan att kommunicera med djur.
Klicka här för att läsa mer om "Tala med djuren kursen"Fördjupning i Tala med djuren

Fördjupningskursen lär dig vidareutveckla metoder för att komma tillrätta med olika problembeteenden, healingtekniker för att läka obalanser i djurets kropp som fysisk och emotionell smärta, sjukdom. Praktiska övningar, djurprat, healing, själsresor.
Klicka här för att läsa mer om "Fördjupning i Tala med djuren"
HEALINGRESOR - UTBILDNING UTOMLANDSHealingresa till PERU - Amazonas och de Heliga bergen

mVälkommen att göra en transformerande healingresa med oss till Peru, en upplevelsebaserad utbildning i naturmedicin och shamanism. Vi reser först till Amazonas regnskog för djupgående healing och rening. Vi beger oss sedan på vandring i de heliga bergen med våra shamaner, där du får uppleva kraftfulla ceremonier enligt shamanska traditioner. Du initieras i de högsta riterna från inkaindianerna och får besöka fantastiska kraftplatser.
Klicka här för att läsa mer om "Healingresan till PERU"


Klicka här för att läsa mer om andra människors upplevelser och tankar om kurser, behandlingar och sessioner


Till Kurser personlig andlig utveckling


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren