Lev livet fullt ut - en kurs i att leva din dröm!

ljus

Välkommen att uppleva "Lev livet fullt ut" en livsförändrande kurs som handlar om att leva din dröm levande, att helt öppna upp för livets goda och leva i Universums obegränsade överflöd av livsglädje, kärlek och personlig kraft. Under denna kurs kommer du att tilldelas många fantastiska verktyg för att själv kunna skapa en underbar värld för dig själv, en värld av kärlek, ljus och glädje. Du har givits en fantastisk gåva i att skapa, genom dina tankar, känslor och inre bilder. Kursen hjälper dig att bli mer medveten om din egen unika förmåga att medvetet skapa en fantastisk verklighet och nya underbara livsupplevelser i ditt liv. Du kommer att få större kännedom om de kraftfulla lagarna som verkar i Universum och därigenom lättare skapa allt det vackra som du önskar uppleva i ditt liv. Du kommer att förstå att börja leka den kära leken som livet är och medvetet kliva in i fullkomlig vibrationsharmoni med välbefinnandets flöde. Du lär dig hur du kan vara allt du önskar vara, du lär dig hur du kan uppleva allt du önskar uppleva och du lär dig hur du kan tillåta allt detta att vara en del av ditt vardagliga liv. Du får verktyg i hur du kan öppna upp för den rena villkorslösa kärleken, en sann kärleksrelation med en livspartner som harmoniserar med din djupare avsikt, för harmoniska relationer med familj, vänner och kollegor. Du får verktyg i hur du kan leva i mer livsglädje, personlig kraft, självkärlek, kreativitet, god hälsa, inre harmoni, frid, ekonomisk frihet och mycket mer.

När du inser att du själv är skaparen av ditt eget liv, din egen verklighet, har du gett dig själv nyckeln in i en värld av lycka, glädje och självförverkligande. Du vaknar upp till insikten om vem du är och fokuserar alltmer på din egen sanna livsglädje. Du upphör med att vilja förändra andra människor och tillåter dem att skapa sin egen verklighet. I takt med din ökade självinsikt, släpper du lättare all form av yttre påverkan och bygger upp en starkare tillit till dig själv.

Kursen "Lev livet fullt ut" inbjuder dig till att gå högre, göra dig mer mottaglig för att ta emot allt det goda och positiva som du önskar ha i ditt liv, att förverkliga dina drömmar och visioner. Under denna kurs/workshop kommer du att påbörja en livsförändrande process som möjliggör förverkligandet av dina inre drömmar och visioner. Många praktiska övningar kommer att varvas med andra upplevelsebaserade övningar i syfte att släppa gamla begränsade tankeformer och trosföreställningar. Du kommer att vara i ett starkt flöde av kreativt skapande, uppleva en fantastisk positiv och glädjefull energi som gynnar manifestationerna av dina drömmar.

Kursen innehåller; Guidade meditationer, inre resor, lekfullt kreativt skapande, mentalt fokuserande, frigörande av rädslor, emotionella låsningar och mycket mer. Upplev kärlekens sanna natur, ditt verkliga jag. Klicka här för mer praktisk information


Aktuella kursdatum

Kurs på Orust: Datum kommer senare!
Workshop på Orust "Lev din dröm": Datum kommer senare!

Investering: 2300 kr (inkl. fika)

Anmälningsavgift: Om du önskar gå endags workshop betalar du in hela summan 950 kr på Bankgiro: 5797-8439 för att garantera din plats. Om du går flera dagars kurs betalar du in 800 kr på Bankgiro: 5797-8439 för att garantera din plats. Summan dras sedan av från kursavgiften. Anmälan är bindande!


Till Lev livet fullt ut

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren