Välkommen till en "Transformerande Ljuskurs"  och Änglahealing för ökad medvetenhet

anglakursendelux

Varmt välkommen till en expanderande och starkt transformerande "Ljuskurs", Änglahealing och mästarhealing för dig som är redo att nå högre nivåer av medvetenhet och upplysning. Kursen är för dig som är redo att leva i ett högre flöde av ljus och själskraft, för dig som vill uppleva det sanna flödet av själens oändliga gränslöshet. När du öppnar upp för din själs högre vision för dig, ditt gudomliga livsändamål, kan de högre frekvenserna av ljus strömma fritt igenom dig. Upplev de högre planen av ljus, ta emot högre andliga läror och visdom som förmedlas. Fantastiska ljusguider, änglaväsen, mästare och shamanguider kommer att vara närvarande.

Under denna ljuskurs får du uppleva och ta emot vackra ljusenergier, änglahealing och mästarhealing. Du lär dig vara ett verktyg för den starka universiella livsenergin, kanalisera olika änglaenergier, ärkeänglar och ljusmästare som höjer din egen energivibration. I gudomlig närvaro får du uppleva dessa vackra änglaenergier och deras helande ljusfrekvenser som balanserar, harmoniserar och stärker upp hela energisystemet.

                  
Aktuella kursdatum & Bokning

Om du önskar delta i kursen vänligen KLICKA HÄR för att komma till vår nya hemsida där du kan GÖRA DIN BOKNING genom att fylla i formuläret på sidan.

Du får även här mer praktisk information om kursplatsen, boende och vägbeskrivning

Tillbaka till Kurser, Klicka här

Ljuskurs


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren