Aktuell helgkurs i Norge "Ljusarbetarens väg"   Aurskog den 24-26 oktober 2014

anglakursendelux

Varmt välkommen till en transformerande helgkurs för dig som i hjärtat önskar leva i sant självmästerskap och verka i ljusets högre tjänst.
Helgkursen är en fortsättning för dig som är redo att väcka upp kunskapen och minnena om ditt sanna ursprung, för dig som vill leva din sanning utifrån alla nivåer av varande och leva genom ditt hjärta av ren medvetenhet. Du som känner dig kallad att gå denna ljuskurs, kommer få göra en livsomvälvande resa där du förenas med din själ och de högre ljusplanen. Din andliga utveckling accelererar och du kliver in i högre nivåer av medvetenhet. När så sker förvandlas din historia och du hittar hem till dig själv. Du förblir vara en fantastisk portal av ljus och helande för alla som korsar din väg. Under kursen får du ta emot kanalisering av höga ljusfrekvenser, som omstrukturerar hela ditt energisystem och din fysiska energikropp till att stråla ljusare och klarare.

Kursen erbjuder kosmiska strålenergier, transformerande själsresor, healing, meditation, kanalisering, andlig kirurgi, shamansk trumresa, avancerade manifesteringstekniker, mindfulness, skapande av pyramider och portaler, aktivt praktiserande av helandets konst och mycket mera. Din förmåga att se, känna och uppleva den subtila världen ökar, liksom känslan för dig själv och ditt sanna självmästerskap - din roll som ljusarbetare.

Om du känner dig dragen till denna ljuskurs är du kallad på de inre planen. Kursen är en öppning för alla som har intentionen att utifrån sitt hjärta nå ut med helandets sanna kraft. Förbered dig på att ta ett kvantumsprång på din evolutionsbana... du är redo!

Varmt välkommen till en helgkurs som är fylld med gudomlig närvaro, healing och transformation. Jag och mina ljusvänner ser fram emot att möta dig!
                      
   

Aktuella kursdatum

Ljuskurs i Aurskog, "Tittins Naturterapi": 24-26 oktober 2014 (fre-sön)
   Tiderna som gäller är: Fredag kl. 15.00-ca 20.00, Lördag och Söndag kl. 10.00-ca 17.00

Investering: Kursen 3 dgr 3100 kr (svenska)
                     
Om du önskar delta i denna "Transformerande helgkurs" ber jag dig vänligen fylla i formuläret nedan eller kontakta "Tittins Naturterapi".

Varmt välkommen!

Anmälan till Transformerande Ljuskurs

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Jag anmäler mig till "Ljuskursen" i Henån, Orust


 


Tillbaka till Kurser, Klicka här

Ljuskursen


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren