Meditation Göteborg - en meditationskurs för dig som vill utvecklas på det personliga och andliga planet

ljusNu erbjuds meditation Göteborg - som är en meditationskurs under sex olika kurstillfällen, vardera två timmar per tillfälle. Meditationskursen är för dig som önskar gå djupare inom dig själv för att nå kärnan av ditt inre väsen och finna en djupare stillhet inom dig själv. Meditationen hjälper dig att knyta an till närvaron, kliva in i ett högre medvetandetillstånd där endast rent varande existerar. Du får en fantastisk möjlighet under kursen att slappna av och vila i nuet. När vi låter vårt sinne vila, öppnar vi dörren till den andliga dimensionen och får kontakt med oss själva, vårt sanna jag. Under kursen får du möjlighet att förena dig med din själs styrka och kraft. Du lär dig återigen att centrera dig, stärka tilliten till din egen starka intuition och personliga kraft. Kursen passar såväl nybörjare som mångåriga meditationsutövare.

Under meditationen får du en fantastisk möjlighet att vila ditt sinne, fylla på med ny positiv kraft och energi. All form av avslappning är som redan känt en viktig del i det vardagliga livet, för att hålla en hälsosam stressnivå i kroppen och släppa andra former av spänningar i vårt energisystem. Under meditationen får du möjlighet att vara i kontakt med dig själv, vilket gynnar både ande, kropp och själ. När du tillåter dig själv att vara mer "här och nu" ökar din möjlighet att kunna hantera vardagliga situationer och möten med andra människor på ett mer positivt sätt, att inte förlora dig i egots lägre dimension och begränsningar. Din ödmjukhet för andra människor och för livet själv växer. Meditationen hjälper dig att utvecklas både på det personliga och andliga planet, öka din egen möjlighet att se igenom formens värld och vara i kontakt med din själs sanna ljus.

Under meditation Göteborg - denna meditationskurs kommer du att få uppleva närvaroportaler, guidade meditationer och healing som är en del av kursens innehåll. Du kommer att få ta del av närvarons kraftfulla energi som hjälper dig in i ett djupare tillstånd av varande. Om du önskar delta i denna meditationskurs, tecknar du ett osynligt kontrakt med dig själv och din själ genom att binda dig till att genomföra hela kursen och delta under alla kurstillfällena. Det är många som önskar delta i denna cirkel, men antalet platser är begränsat.
Låt ditt hjärta leda dig rätt. Om du känner dig dragen till att delta i denna kurs, är du varmt välkommen att göra din bokning. Du kan läsa mer om meditation genom att följa denna länk klicka här.


Praktisk information:

Meditation Göteborg - Denna "Meditationskurs" kommer att erbjudas på Orust. Om du önskar delta i cirkeln gör du din anmälan genom att fylla i formuläret nedan. När du skickat iväg din anmälan har du även bokat din plats på kursen, som är bindande. Du kommer i god tid innan kursen att få bokningsbekräftelse/välkomstbrev. Om kursen är fullbokad kommer du att få ett svarsmeddelande via mail efter att du har skickat din anmälan. OBS! Antalet platser på denna kurs är begränsat!

Aktuella kursdatum

START: Meditationskurs i Göteborg. Datum kommer senare!

Datum för övriga kurstillfällena:


Investering
: 1500 kr för alla 6 kurstillfällen á 2 timmar/vardera. Om du hellre önskar betala per gång är kostnaden 350 kronor/ggn.

Anmälningsavgift: 350 kr inbetalas på Bankgiro: 5797-8439 för att garantera din plats. Summan dras sedan av från kursavgiften. Anmälan är bindande!


Till överst på sidan "Meditation Göteborg"

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren