Meditation avslappning för inre harmoni och ökad självkännedom

Meditation för inre harmoni och ökad självkännedom ger oss en fantastisk möjlighet att komma i kontakt med vår inre källa, vår Själs inre röst

I många olika religioner förekommer meditationen som en viktig del av livet, men vi har alla möjligheten och förmågan att uppleva meditationens kraftfulla essens. Meditation betyder för mig att vara medveten om det som händer i nuet, acceptera och tillåta vad som än händer i ögonblicket att vara helt och fullt som det är.


Meditationens kraft och syfte

Meditationen hjälper oss att knyta an till närvaron, kliva in i högre medvetandetillstånd där endast rent varande existerar. Vi ges en fantastisk möjlighet att slappna av och vila i nuet. När vi låter vårt sinne vila, öppnar vi dörren till den andliga dimensionen och får kontakt med oss själva, vårt sanna jag. Vi förenar oss med vår själs styrka och kraft, lär oss återigen att centrera oss, stärka tilliten till vår egen intuition och personliga kraft. Under meditationen har vi en fantastisk möjlighet att vila vårt sinne och fylla på med ny positiv kraft och energi. All form av avslappning är som redan känt en viktig del i det vardagliga livet, för att hålla en hälsosam stressnivå i kroppen och släppa andra form av spänningar i vårt energisystem. Under meditationen är vi i kontakt med oss själva, vilket gynnar både ande, kropp och själ. Vi ökar vår möjlighet att kunna hantera vardagliga situationer och möten med andra människor på ett mer positivt sätt, att inte förlora oss i egots lägre dimension och begränsningar. Vår ödmjukhet för andra människor och för livet själv växer. Vi har en möjlighet att verkligen lyfta och transformera all form av lägre energi till högre vibration, där sant helande kan ske. Meditationen hjälper oss att utvecklas både på det andliga och personliga planet, öka vår egen möjlighet att se igenom formens värld och vara i kontakt med vår själs sanna ljus.

Jag kan varmt rekommendera regelbunden tillämpning av meditation. På så sätt övar du upp din förmåga att slappna av och vila i nuet. Du överlämnar dig själv i livets händer och reser med din själ. En ny värld öppnar sig för dig och du får tillgång till den fantastiska visdomen som lever inom oss alla, det universella medvetandet. Om du önskar vara i en harmonisk och kärleksfull miljö, omgiven av människor som tillåter dig att vara den du är, är du varmt välkommen att delta i någon av meditationskursena som erbjuds.
Om du önskar ha mer information om meditationskurser, vänligen följ denna länk.


Olika tekniker

Det finns många olika sätt att meditera på och jag vill starkt framhäva dess enkelhet i renaste form. Vi är alla unika och det är viktigt att finna sin egen metod som känns rätt att använda. Meditation är för mig allt som kan hjälpa dig att släppa fokuseringen på dina automatiska tankar, för att helt kunna vila i nuet och uppleva livets sanna essens. Det betyder inte att du ska förbjuda dina tankar att komma eller att du ska tänka tanken att inte tänka. Det är en ren omöjlighet att försöka stoppa våra tankar. De kommer och går. Låt tankarna komma och passera. Upplev dem som oskyldiga barn som inte vet bättre, upplev dem som oskyldiga snöflingor som faller. Du kan inte stoppa dem, inte heller få dem att försvinna. Det bästa du kan göra är att bara acceptera att de finns, kommer och går. Om du har en återkommande tanke kan du prova att linda in den rent visuellt i en ljusbubbla. Du kan också se eller föreställa dig tanken som ett förbipasserande tåg, som inte stannar till på stationen utan passerar vidare, ett sk tanketåg. Sänd en positiv och kärleksfull tanke till en eventuell ”jobbig” tanke så ska du se att tanken transformeras.

Upplever du dans eller sång som upplyftande energikickar så kan de bringa en form av meditation. När du gör något som du verkligen älskar, är du många gånger ”här och nu” utan att ens tänka på det. Du fyller på med positiv kraft och energi. För vissa människor är det lättare att börja meditera med guidade meditationer, dvs lyssna till någon som leder meditationen.

Försök att finna en rogivande plats där du kan vara ostörd under en liten stund, antingen inomhus eller utomhus. Sätt dig eller lägg dig i en favorit fåtölj eller finn din plats i naturen, vid havet eller vid en vacker sjö. Bara du själv kan avgöra vilken plats som passar bäst för dig. Om du har lätt för att somna rekommenderas sittande ställning. Se till så att du sitter så bekvämt som möjligt och underlätta för din kropp så mycket som möjligt.

Prova att sitta endast 5-10 min till att börja med. Slappna av så gott du kan. Låt händerna vila i knät eller längs med sidorna. Fokusera på din andning, andas in och ut. Låt andningen hjälpa dig att slappna av mer och mer. Öka sedan tiden successivt. Om tankar kommer, låt dem bara komma och gå. Fokusera sedan åter på din andning igen.

Om du är inomhus kan du med fördel sätt på någon rogivande bakgrundsmusík som du tycker om. Den kan hjälpa dig att komma ner i varv och öka förutsättningen för dig att meditera. Du kan också tända ett ljus och använda en doftlampa eller rökelse med din favoritdoft. Gör din meditationsstund så mysig och behaglig som möjligt.

Försök att släppa alla krav och förväntningar på vad meditationen ska ge dig eller vad du vill uppleva. Låt den göra jobbet för dig och ge dig den upplevelse som du behöver, oavsett vad den är. De första gångerna är det normalt att kanske inte uppleva så mycket. Var lugn och ha tålamod. Dina sinnen utvecklar sig successivt i takt med tilliten.

Du kan också prova att använda dig av ett visst mantra eller en speciell fras, som du tyst upprepar för dig själv under meditationen. Andra former av meditation kan vara med mer rörelser. Du kan också finna kurser på olika håll. Meditation med andra människor kan också hjälpa dig att komma i ro och öka din egen självtillit. Lita på din egen förmåga att veta vad som är bäst för dig.

Jag önskar dig all lycka till!


Guidade meditationer med Pernilla

Nu kan jag äntligen erbjuda mina kanaliserade meditationer till försäljning för er som önskar ha hjälp med att finna er egen djupa sanning, möta era egna andliga guider och änglar. Meditationerna bär på starkt helande vibrationer och hjälper dig som lyssnar in i ett djupare tillstånd av avslappning och lugn. Healingen hjälper dig att öka din egen frekvenshöjning i kroppen och få kontakt med din egen djupaste källa av visdom. När du är i kontakt med dig själv, din själs renaste ljus, öppnas dörrarna även till andra ljusdimensioner. Släpp dina egna förväntningar på att behöva uppleva eller "se" saker under meditationen. Ha tillit till din egen förmåga att se, känna, höra och förnimma olika saker som visar sig för dig. Var öppen och tacksam för allt som vill komma till dig både innan, under och efter dina stunder av mediterande. Du är värd denna stund av avkoppling, healing och återkoppling till din sanna natur och de andra världarna av ljus.


Änglarnas Tempel

Du får en möjlighet att möta din personliga skyddsängel och andra änglar i dimensionen av ljus och kärlek. I änglarnas tempel ges du stark healing och får möjlighet att kommunicera med din ängel och de änglar som är redo att komma in i ditt liv. Du får ta emot budskap, hjälp och vägledning, men ges även tid att ställa egna frågor. En oerhört kraftfull meditation som i närvaro av höga ljusdimensioner tar dig bortom tid och rum. Meditationen är kanaliserad från högre ljusdimensioner. Speltid: ca 26min


Möte med din huvudguide

Under den här guidade meditationen får du hjälp att bygga en ljusbro och länk till din egen huvudguide i Andevärlden, som hjälper dig att stärka kontakten och kommunikationen er sinsemellan. Du får hjälp att öppna dörren till ditt hjärta för att släppa in din andliga guides gudomliga energi, ta emot hjälp och vägledning. Du ges tid att förnimma din guides starka energi, ställa egna frågor och ta emot helande energi. Meditationen är kanaliserad från högre ljusdimensioner. Speltid: ca 28min


Hela ditt förflutna

Hela ditt förflutna är en djupgående meditation som ger dig möjlighet att transformera och läka gamla sår; händelser och situationer från det förflutna som påverkar dig negativt än idag. Dina cellminnen aktiveras och du får möta det som är redo att helas. Du går genom smärtan mot förlåtelse, helar dina relationer med inblandade parter och ger plats för friden inom dig själv. Meditationen är kanaliserad från högre ljusdimensioner. Speltid: ca 24min

Ljus- och reningsmeditation

Ljus- och reningsmeditation är en fantastisk meditation som hjälper dig att rena och balansera hela ditt energifält, både insidan och utsidan. Änglar och guider hjälper till att fylla dig med transformerande ljus och helande energi. Du får möjlighet att släppa all negativ energi, stress, oro, tvivel och rädslor som du bär med dig. En stark meditation för centrering och fokusering. Återhämta din egen kraft och styrka. Ta emot stark ljusenergi från Universum och stark urkraft från Moder Jord. Speltid: ca 14min


Tala med Djuren

Denna kurs ger dig en möjlighet att se in i djurens fantastiska värld och riva barriärerna för vad som anses vara möjligt i vår begreppsvärld. Öppna åter ditt hjärta för den telepatiska kommunikationen och låt djuren visa dig vägen, få hjälp och verktyg att utveckla din egen förmåga att kommunicera med djur på en djupare nivå via känslor, bilder, tankar och ord. På skivan ges teori om innebörden av telepatisk djurkommunikation, konsultationen, vad djuren förmedlar, olika metoder, fördelar mm. Upplev denna unika kurs som kommer att förändra din syn på livet och djuren, hjälpa dig skapa en bättre förståelse, kontakt och relation med dina egna och andra djur. Speltid: ca 58min


Vänligen gör din beställning genom att följa länken nedan. När du har gjort din beställning ombeds du göra en förskottsbetalning på bankgironr: 5797-8439. Dina skivor kommer att skickas till dig så snart skivorna är klara och betalningen är registrerad.

Vid beställning av flera skivor betalas fraktavgiften:
1-2 skivor: 29kr (inom Sverige), 50kr (utrikes)
3-4 skivor: 58kr (inom Sverige), 100kr (utrikes)


För att beställa meditationer, klicka här
Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren