Raw food, Levande föda och gröna smoothies

Raw food, levande föda består av högfrekventa naturliga färska råvaror som grönsaker, frukter, bär, baljväxter, frön och nötter, vilka inte upphettas mer än upp till drygt cirka 40 grader. Grundtanken med både raw food och levande föda är att förse kroppen med största möjliga mängd näring, genom att behålla råvarorna i sitt naturliga vibrerande livsenergigivande tillstånd.  Det är alltså idealt att äta hela, mogna, färska och oraffinerade frukter och grönsaker. Kosten består mer av ”rå” naturlig föda, varav en del av råvarorna som används blötläggs och groddas.

blomma

I levande föda använder man blötläggning, groddning, odling, mjölksyrning och fermentering, samt mixar många av de råvaror som används i matlagningen för att öka näringsinnehållet och samtidigt göra maten mer lättsmält. Maten i levande föda som är direkt från naturen, upphettas inte mer än till ca 40 grader. Kosten stärker hela immunförsvaret och aktiverar kroppens egen fantastiska självläkningsförmåga. Den optimala näringsrika maten med dess enzymrika innehåll och renande egenskaper ger den fysiska kroppen en underbar möjlighet att snabbt kunna återgå till sin naturliga vibrerande hälsa.

När den fysiska kroppen blir omhändertagen på högsta bästa möjliga sätt, svarar själen med att öka och stråla sitt ljus in i alla delar av din kropp. Jag kan varmt rekommendera att du kombinerar din kost rikligt med gröna smoothies, färskt bladgrönt som mixas med frukt och bär. Gröna blad är rent flytande solljus och de allra bästa källorna till mineraler för oss människor. Vi kan själva tillgodose våra mineralbehov på bästa möjliga sätt genom att äta mer bladgrönt i mixad form. Vi kan finna dem i affären som spenat, grönkål, salladsblad etc. eller odla dem på egen hand. Det finns också oändligt mycket bladgrönt i naturen i form av så kallat ogräs eller vildväxter, som vi med glädje kan använda. Det ärdock viktigt att du har en viss kunskap om vilka vildväxter som du kan använda för att stärka din kropp.

Njut av din högvibrerande mat och känn tacksamheten som din kropp förmedlar till dig!
Raw food, levande föda och gröna smoothies

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren