Välkommen till "Retreat Mindfulness" vid havet, klipporna och skogarna på Orust

Välkommen att delta i "Retreat Mindfulness kursen", som hjälper dig att leva ditt hjärtas sanning, uppleva din livsresa genom kärlek, glädje och personlig kraft. Möt dig själv i närvarons ljus och upplev stillheten bortom alla ord. I närvarons ljus sker all transformation av sig självt och du får möjlighet att uppleva din sanna styrka och kraft. När du för in medvetandeljus i alla delar av dig själv, kan ditt sanna jag stråla igenom och visa dig vägen hem. I tillståndet av varande är du förenad med allt och möter livet med kärlek och djup acceptans.

tropiskt ljus

Om du har sökt din frihet i den yttre världen, om du har försökt att finna livsglädjen, kärleken och friden utanför dig själv, kommer du förr eller senare alltid tillbaka till insikten om att du inte funnit det du sökt. Du kanske tillfälligt tror dig ha funnit det, men ingen varaktig känsla har uppnåtts och ingen bestående förändring har skett. Det är i sig en fantastisk vetskap, ty det ger dig all möjlighet och kraft som du behöver att hjälpa dig själv må bättre. Du är således inte beroende av någon annan människa, sak eller företeelse utanför dig själv, för att vara lycklig eller för att uppleva inre frid. Du är ren kärlek, du är ren livsglädje, du är inre frid - de är alla egenskaper av din sanna natur - den du är. Du är nyckeln till din egen lycka och det är genom dig allting sker. När du vänder dig inåt, släpper all kamp och inre motstånd till det som är finner du vägen hem till dig själv. Du har då klivit in i acceptansen och tillåtandet av det innevarande ögonblicket, och kan därigenom uppleva fullkomlig frihet. Det är genom att älska livet som det är, som du finner sann frihet.
"När du vaknar upp till insikten om vem du är,
ser du skönhet och kärlek i allt och alla du möter"

Under denna "Retreat Mindfulness kursen" är vi förmedlare av den högre intelligensen av ren medvetenhet - essensen av det vi alla är. Det är vår främsta uppgift att hjälpa dig finna din egen inre källa av visdom och kraft, vägen genom hjärtat av ren medvetenhet. Kursen erbjuder djupavslappning och vila, en inre resa av stillhet och frid. Du får ta del av kraftfulla livsverktyg som kan hjälpa dig integrera närvaron medvetet i ditt vardagliga liv. Vi möter dig i ren närvaro och välkomnar dig med våra öppna hjärtan.


Aktuella kursdatum


"Retreat Mindfulness" (datum kommer senare)
Investering: Kursen 3dgr 3100 kr (inkl. frukt och dryck)


Klicka här för att få mer praktisk information om kursplatsen, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i kursen ber jag dig vänligen fylla i formuläret nedan. Du kommer att få välkomstbrev/bokningsbekräftelse i god tid innan kursstart. Kursavgiften inbetalas till Bankgiro: 5797-8439. Anmälan är bindande!

Varmt välkommen!

Till "Retreat Mindfulness" kurs


Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren