" Välkommen till en kraftfull Shamanskhealing Shamankurs enligt den uråldriga vägen "

shamanEn kraftfull shamanskhealing shamankurs för dig som önskar gå den uråldriga vägen av helande, kunskap och visdom. Upplev dig själv i shamanens anda och få tillgång till Moder jords hjärta av visdom och kraft. Upplev en djupgående själsresa för att väcka upp din egen sanna urkraft och hela de själsdelar som är i behov av det. Färdas igenom tidsportarna för att hämta hem kunskap från de högre dimensionerna av ljus, information som kan användas i helande syfte i din nuvarande fysiska verklighet. Förena dig med naturens vibrerande värld av harmoni och balans, upplev dig själv vara ett med energivärlden runtomkring dig. Under denna kurshelg får du ta del av kraftfulla tekniker för att hjälpa både dig själv och andra att återvända in i hjärtats energi och andens rena essens.

Vi lever i den gyllende tidsåldern och stiger tillsammans med vår vackra planet Moder jord in i högre medvetandenivåer. Hela vårt uråldriga energisystem ska väckas upp och omstruktureras, för att återigen synkronisera med de högre frekvenserna som genomströmmar vår fysiska dimension. När vi helt är i samklang med vår gudomliga natur, genomstrålas vi av alla existerande världar samtidigt och upplever vår egen sanna storhet. Under kurshelgen får du uppleva djupgående healing, trumresor, tonhealing, kanalisering av shamanmästare, transformerande själresor, helande ceremonier och mycket mer.

Varmt välkommen till oss!


Aktuella kursdatum

Grundkurs i Shamanskhealing: Orust 12-14 september (fre-sön)

Investering: Kursen 3dgr 3100 kr (inkl. frukt och dryck)               


Klicka här för att få mer praktisk information om kursplatsen, boende och vägbeskrivning

Om du önskar delta i kursen ber jag dig vänligen fylla i formuläret nedan. Du kommer att få välkomstbrev/bokningsbekräftelse i god tid innan kursstart. Anmälningsavgift: 800 kr inbetalas på Bankgiro: 5797-8439 för att garantera din plats. Summan dras sedan av från kursavgiften. Anmälan är bindande!Anmälan till Shamankurs

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Jag anmäler mig till ettårig "Shamansk healingutbildning" med start den 19-21 februari 2016 på Orust. Jag väljer att betala hela kursavgiften 16 400 kr (exkl. kost och logi).
Jag anmäler mig till ettårig "Shamansk healingutbildning" med start den 19-21 februari 2016 på Orust. Jag väljer att delbetala innan varje kurstillfälle 4 500 kr (exkl. kost och logi).
Jag anmäler mig till "Shamanretreat" i Henån, Orust. Anmälan är bindande.


Till "shamanskhealing shamankurs"Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshopKurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoniTala med djuren