Shamanutbildning, Shamansk healing på Orust      " The Way of the Illuminated Shaman "

 
shamanutbildning Välkommen till vår shamanutbildning, shamansk healing utbildning där du får vandra in i shamanens värld och finna din egen väg av sanning. Vår djupaste önskan är att visa dig vägen tillbaka in i ditt hjärtas visdom och återuppväcka den uråldiga kunskap som redan lever inom dig. Alla våra shamankurser är upplevelsebaserade och starkt transformerande. Du genomgår djupgående själsresor för att återknyta kontakten med Moder jord och Fader himmel. Naturens vackra element och olika riken hjälper dig gå djupare inom dig själv.

I en vacker oas av helande sammansmälter du helt med energivärlden runtomkring dig och du får uppleva den totala enheten med allt. Du färdas igenom tidsportarna, hämtar kunskap från olika riktningar och högre medvetandeplan, uråldriga kraftfulla energitekniker för balans och helande. Du kliver in i världen av mästerskap, att kärleksfullt leva den visdom du är och med ödmjukhet dela kunskapen med andra människor.

Denna Shamanutbildning består av olika shamankurser som rekommenderas att göras i ordningsföljd. Det finns en röd tråd av expansion från Awakening the Shaman (steg 1), Shamanic Healing (steg 2), Advanced Shamanic Healing (steg 3), The Way of the Shaman (steg 4) och The Illuminated Shaman (steg 5). Shamanic Ceremony - Sweatlodge & Vision Quest erbjuds utöver dessa. Kurserna kan också göras fristående beroende på tidigare erfarenheter av healing och shamanism.


 SHAMANKURSER


"Awakening the Shaman" - Grundkurs

Detta är första steget i vår Shamanutbildning

awakening-shamanUpplev en kraftfull shamansk kurshelg för att genom kärleksfull guidning påbörja helandet av din historia, öppna upp för den större delen av dig själv som legat dold bakom en illusorisk bild av verkligheten. Välkomna världen fylld av naturandar, kraftdjur och andliga hjälpare, återknyt en stark kontakt med Moder Jord och Fader Himmel, samt de fyra riktningarna.

Klicka här för mer information och bokning av kurs "Shamanic Healing"

shamanic-healingResan går vidare genom att väcka upp mer av din intuitiva ursprungskraft. Du fördjupar din kunskap om det shamanska helandets konst och får tillgång till kraftfulla healingtekniker som praktiseras. Vi kommer att bekanta oss med Shamanens kraftföremål och energiförstärkande verktyg. Du fördjupar kontakten med dina egna shamanguider och reser på Shamanens vis genom olika världar för att hämta hem kunskap för ditt eget och andra människors växande.

 Klicka här för mer information och bokning av kurs "Advanced Shamanic Healing"

advanced-shamanic-90 Du vandrar Shamanens väg och önskar fördjupa dina kunskaper om shamansk healing, samt stärka upp din healingkanal. Du får praktisera och kombinera mer avancerade healingtekniker som andlig kirurgi, trancehealing, tonhealing och distanshealing. Under kraftfullt ceremoniarbete som vi gör genom despachos, eld, helande sång och dans stärker du upp manifesterandet av dina inre drömmar och visioner.

Klicka här för mer information och bokning av kurs


"Shamanic Ceremony - Sweatlodge & Vision Quest"

svetthydda-ceremoniVälkommen till Svetthyddeceremoni och Vision Quest under denna helg. Färdas in i den totala närvaron av Moder jord och fördjupa din kontakt med naturen och alla element genom den traditionella shamanska svettydda ceremonin. Upplev djupgående rening och healing under ceremonin, låt dig fyllas med klarhet, insikt och visdom. Efter reningsritualen leds du in i Vision Quest.

 

"The Way of the Shaman"

shamanens-vag Under kurshelgen fördjupar du insikten om dig själv och ditt unika världtjänande. Du får ta del av shamanism och energimetoder från olika ursprungstraditioner och framförallt uppleva och praktisera det som är gemensamt för alla shamanska kulturer. I en kraftfull och kärleksfull miljö får du uppleva liv, död och pånyttfödelse. Genom ditt hjärta ser du med ödmjukhet din roll i världen när du vandrar vägen som Shaman under den tid som vi nu lever i.

Klicka här för mer information och bokning av kurs


 "The Illuminated Shaman"

upplysta-shamanen Under kurshelgen väcker du upp medvetenheten om ditt upplysta hjärta och får tillgång till högvibrerande energitekniker. Du färdas in i centrering för att åstadkomma det nödvändiga energiskiftet från att styras av din mentalkropp, "mind" till att leva ditt liv utifrån hjärtats rena energi. Du får ta del av helig geometri samt permanent aktivera förstärkande energikroppar och ljusfält som varit slumrande och inaktiverade under tusentals år.

Klicka här för mer information och bokning av kurs
Vi lever i den gyllene tidsåldern och stiger tillsammans med vår vackra Moder jord in i högre medvetandenivåer. Hela vårt uråldriga energisystem väcks upp och omstruktureras, för att återigen synkronisera med de högre frekvenserna som genomströmmar vår fysiska dimension. När vi är helt i samklang med vår gudomliga natur, genomstrålas vi av alla samexisterande världar och upplever vår sanna storhet. Vi skapar tillsammans den gyllene världen och förstår vår egen fantastiska skaparroll i den.

Anmälan och Bokning av kurs

Om du önskar delta i kursen vänligen KLICKA HÄR för att komma till aktuella hemsida där du kan GÖRA DIN BOKNING genom att fylla i formuläret på sidan.


Värt att veta: Alla kurser i utbildningen är gudomligt guidade och hålls största delen i regi av högre ljusplan, Modern och Fadern som arbetar med och genom oss. Vår intention är alltid att kunna genomföra det kursinnehåll som vi utlovar under varje kurs. Det kan dock ske förändringar i innehållet beroende på den helande energiprocessen i gruppen och individuellt. Innehåll kan i vissa fall förstärkas, tas bort och ersättas av annat innehåll.


Med öppet hjärta och tillit välkomnas du att vandra med oss.


Varmt välkommen!
Pernilla och Pär

Shamanutbildning

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshopKurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoniTala med djuren