Varmt välkommen till Pernilla och mitt center för ökat välbefinnande

Varmt välkommen till mig Pernilla och mitt internationella andliga healingcenter för människor runtom i världen som önskar finna vägen tillbaka till sitt eget ursprung, möta världen och livet självt med ögon av villkorslös kärlek och djup acceptans. Centret erbjuder kurser, workshops och seminarier i personlig- och andlig utveckling. Alternativa behandlingar, trance- och änglahealing, änglaterapi, andlig livscoaching, privat sessioner, retreater och mycket mer.

I det sanna tillståndet av ren medvetenhet som du är, ges du möjlighet att leva ditt liv fullt ut, med allt vad det innebär. Låt mig och mina bevingade vänner guida dig in i ett djupare tillstånd av varande och färdas in i den högre dimensionen av ljus och stillhet bortom orden.

" Våga leva ditt liv levande i varje ögonblick "

För att kontakta mig ring +46 (0)735 528 232 eller gå till "kontakta" sidan


Guidade meditationer finns nu att köpa

Nu kan jag äntligen erbjuda mina kanaliserade meditationer till försäljning för er som önskar ha hjälp med att finna er egen djupa sanning, möta era egna andliga guider och änglar. Meditationerna bär på starkt helande vibrationer och hjälper dig som lyssnar in i ett djupare tillstånd av avslappning och lugn. Healingen hjälper dig att öka din egen frekvenshöjning i kroppen och få kontakt med din egen djupaste källa av visdom. När du är i kontakt med dig själv, din själs renaste ljus, öppnas dörrarna även till andra ljusdimensioner.

Släpp dina egna förväntningar på att behöva uppleva eller "se" saker under meditationen. Ha tillit till din egen förmåga att se, känna, höra och förnimma olika saker som visar sig för dig. Var öppen och tacksam för allt som vill komma till dig både innan, under och efter dina stunder av mediterande. Du är värd denna stund av avkoppling, healing och återkoppling till din sanna natur och de andra världarna av ljus.

Läs mer om meditationerna, samt om kursen i Djurkommunikation som nu finns att köpa på Cd-skiva. Gå till "CD-skivor" eller "Meditation" i menyn så kan du läsa mer om dessa.


Hemsidan är under uppbyggnad och några av sidorna som finns i menyn är under bearbetning och kommer att läggas ut så småningom. Jag hälsar dig välkommen att besöka mina andra sidor som finns.


Healing och retreatresa till Spanien planeras år 2010

Under år 2010 välkomnar jag dig att följa med på en fantastisk healingresa till Spanien som kommer att erbjuda många inre och yttre upplevelser för att hela dig själv och ditt andliga växande. Under en hel vecka kommer du få möjligheten att gå djupare in i dig själv, uppleva kraftfull healing och ren transformation. Resan är för dig som åter vill öppna ditt hjärta för kärleken, väcka din ljuskropp och leva i sanning som din Själ. Du ges en möjlighet att möta världarna bortom tid och rum, där endast stillhet och friden råder. Under denna healing retreat kommer du att få ta del av fantastiska healingtekniker och verktyg som kommer att hjälpa dig på många olika sätt på din resa genom livet. Solstränder och hav finns att åtnjuta under dessa dagar, liksom stunder av fullkomlig avslappning och vila. Healing resan är en minnesupplevelse för livet, som öppnar dörren till din egen högre visdom och världarna av ljus.

Mer information om Healing och retreatresan kommer att finnas under fliken "Resor"


inspirationVarmt välkommen!Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshopKurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoniTala med djuren