Tinnitusbehandling, Samtalsterapi, Healing Mindfulness i Örebro - individuellt eller i grupp

healing_orebroNu erbjuder jag tinnitusbehandling, samtalsterapi, healing, mindfulness i Örebro på min egen mottagning. Det är med stor glädje som jag fortsätter hjälpa och vägleda människor efter 40 års yrkesverksamhet inom vården som legitimerad Audionom och Tinnitusterapeut. När jag valde att gå i pension öppnades dörrarna för att också hjälpa en större massa med öppenheten för det alternativa.

Syftet med mitt arbete är att hjälpa människor till ett bättre mående och höja sin livskvalité. Jag jobbar intuitivt med olika former av stödsamtal, erbjuder KBT (kognitivbehandlingsterapi),
samtal utifrån Psykodynamisk psykoterapi, samt Mindfulness och Avspänningsövningar individuellt och i grupp. Jag erbjuder utöver detta även behandlingar i form av andlig healing, shamansk healing och reikihealing.
Min intention är att fortsätta vägleda och hjälpa människor till bättre självinsikt och att få tillgång till sin egen kraft och styrka.

Bakgrund:

Jag har jobbat som legitimerad Audionom och Tinnitusterapeut där vetenskap och beprövad erfarenhet är viktigt. Jag har så länge jag kan minnas även varit nyfiken på och intresserad av alternativa behandlingsformer. I början på 90-talet provade jag på Tai Chi, meditation och yoga som jag använder själv varje dag. Mitt intresse för healing har funnits med i många år och efter ett flertal olika healingkurser fick jag healingcertifikat hos Pravesha 2007. Jag gick en 2-årig Bergsmeditationsledarutbildning hos Terry Ewans 2011. Jag har en diplomerad instruktörsutbildningen i mindfulness hos Ola Schenström 2013. Den lärde mig att genom regelbunden träning vara mer närvarande i nuet. Jag har träffat många människor med smärta och gick tre intensivkurser i Feldenkraismetoden där man tar hänsyn till smärta och inskränkt rörlighet i de olika rörelsemomenten. Detta är en del av alla kurser och utbildningar jag gått.


Investering: Individuella samtal och behandling 1200 kr/tim 

Kontakt: Du når mig Eva-Lena Rösler på telefon: 073-055 49 33 eller via e-post: eva-lena.rosler@telia.com

Mottagning: Praktik i ÖrebroVarmt välkommen att kontakta mig!
Till "tinnitusbehandling, samtalsterapi, healing, minfulness i Örebro"

Välkommen

Bara för en dag, vila ditt sinne. Bara för en dag, låt ditt hjärta tala. Som om du, var den enda att bry dig om

Våga möta den du är. Se djupt in i ditt hjärta, se dig själv, den du är och alltid har varit

Tänkvärt

Våga lev livet levande i varje ögonblick och upplev livets sanna essens

Kurser workshop
Kurser och Workshops

healing
Healing rummet

behandlingar
Behandlingar

inspiration Inspiration

djurharmoni
Tala med djuren